Dráma

Naponta csupán 10 percre láthatja a család a válságos állapotban lévő Sallai Nórát és kisfiát

Natasha

Létrehozva: 2024.10.04. 16:00

A színésznő szeptember 27-én szenvedett súlyos balesetet, az információk szerint azóta is válságos állapotban ápolják őt és kisfiát is. Sallai Nóra családja érthető módon összetört, ráadásul naponta csak 10 percre láthatják őt és a kisfiút.

Sallai Nóra és kisfia szeptember 27-én szenvedett súlyos autóbalesetet Alsónémediben. A színésznő és gyermeke egy zsúrról tartottak hazafele, amikor megtörtént a baj... A Hunyadi és a Haraszti utca kereszteződéséből fordultak ki, ám a sajtóértesülések szerint 130-cal érkező BMW-s letarolta őket. A kisfiút még a helyszínen újra kellett éleszteni, és Nórát is válságos állapotban emelték ki az autó roncsai közül. Szerencséjére ott volt az a 15 éves lány, aki "megmentette az életét", stabil oldalfekvésbe tette, és a mentősök utasítása szerint cselekedett, amíg ki nem értek a helyszínre. Azóta csupán annyit lehet tudni, hogy a színésznőt továbbra is intenzíven kezelik, gyermekéről pedig nem érkezett azóta sem nyilvánosságra hozható információ...

Sallai Nóra
Sallai Nóra állapota miatt családja csak 10 percet lehet a színésznő és kisfia mellett (Fotó: hot archív)

A család 10 percre lehet Sallai Nóra és kisfia mellett

Az már köztudott, hogy a Jóban Rosszban egykori szereplőjét és gyermekét külön intézményben kezelik, így a családnak ingáznia kell. Ám fontos megjegyeznünk, hogy a rokonok nem lehetnek egész nap a szeretteik mellett. Mint kiderült, naponta csak 10 percet tartózkodhatnak ott, és csupán két személy...

A szabály szerint az intenzív osztályon csak a közvetlen hozzátartozók lehetnek ott, és ők is csak tíz percig, maximum harmincig. Természetesen a létszám sem mindegy, két főt engednek be ilyenkor. Persze, vannak kivételes esetek is, de úgy tudom, hogy Nórához csak tíz percre mehetnek be

– mondta a Borsnak egy informátor, aki a színésznő állapotával kapcsolatban sajnos nem tudott újat mondani. Mindenesetre egy ország imádkozik továbbra is azért, hogy Nóra és gyermeke mihamarabb felépüljön.

Sallai Nóra
Mécseseket gyújtanak a baleset helyszínén, amelyben súlyosan megsérült Sallai Nóra kisfia és a színésznő (Fotó: MG)

Sallai Nóra balesete megviseli az embereket

Lapunk pár napja kilátogatott a szörnyű baleset helyszínére, ahol szívszorító látvány fogadott minket. Három mécses égett az út szélén, jelezve, hogy itt borzalmas dolog történt… Mindenki most azért imádkozik, hogy a színésznő és kisfia is felépüljön, azonban a mécsesek látványa elborzasztja az internetezőket.

– Borzalmasan sajnálom. Akik elütötték édesanyámat bemindenezve, vígan élik az életüket, míg a család megélte a poklok poklát, és többé semmi nem lesz az igazi. 

Egyszerűen számomra hihetetlen, hogy emberek nem értik, hogy a vezetés mekkora felelősséggel jár

írta egy internetező.

– Kívánom tiszta szívből, hogy felépüljön Nóra és a kisfiú is. Szörnyű lehet ez most a családnak, bele sem merek gondolni... Összeszorul a torkom, ha csak elolvasok egy cikket a történtekről – írta valaki más.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek