FEJLEMÉNY

Hírek érkeztek Sallai Nóra férjéről, Simon Kornél pedig váratlan vallomást tett

mkb

Létrehozva: 2024.10.06. 17:30

Ezen a héten sem hagytuk hírek nélkül az olvasókat. Sallai Nóra tragikus balesetéről beszélt mindenki, de könnyedebb témákról is beszámoltunk: Palvin Barbi pocakjáról és Sandra Bullock legrosszabb döntéséről is írtunk.

Ez a hét sem telt el izgalmak nélkül, a Bors pedig mindenről beszámolt. Most összegyűjtöttük a hét legizgalmasabb témáit, hogy biztosan ne maradj le semmiről! Sallai Nóra balesetéről például elsők között tudósítottunk...

sallai nóra
Sallai Nóra balesete az egész országot megrázta (Fotó: hot! magazin)

Sallai Nóra férjére is vigyáznak

A héten mindenki a Jóban Rosszban színésznőjének tragikus autóbalesetéről beszélt: a 44 éves színésznő és ötéves gyermeke egy családi látogatásról tartott hazafelé, amikor egy száguldó BMW az autójukba csapódott Alsónémediben. A sztárvilág és a rajongók egy emberként fogtak össze, hogy véradással és imáikkal segítsék a válságos állapotban lévő Sallai Nórát. Lapinformációk szerint a színésznő édesanyja és nővére mindennap mellette vannak a kórházban, csak úgy mint férje, akit teljesen összetörtek a váratlan események. A life.hu arról számolt be, hogy a barátok és a családtagok folyamatosan a férfi mellett vannak, váltják egymást, éjjel-nappal.

Simon Kornél válságba került

Kétségtelen, hogy az egész ország egy emberként aggódik a színésznőért és családjáért, de azért jutott más hír is a hétre. Simon Kornél például meglepő vallomást tett az életközépi válságról.

Nálam 43 évesen kezdődött, egyszer csak úgy éreztem, hogy nem igazán érzem jól magam a bőrömben, holott az életemben minden rendben van! Nem mondhatom magam sikertelen embernek, hál’ Istennek, gyönyörű feleségem van, csodálatos családom, tök jó helyen lakunk, van munkám rengeteg, ami három emberre is elég. Pénz persze mindig lehetne több, de egészségesek vagyunk, a gyerekek szépen cseperednek, de valami mintha mégis hiányozna az életemből – fogalmazott a Borsnak A lány a vonaton című regény magyar filmes adaptációja kapcsán, majd elárulta: a zenélés lendítette át a nehéz időszakon.

Palvin Barbi hasát dicsérték

Míg Simon Kornélt megijesztette a korosodás, Palvin Barbin nem fog az idő. Éppen Paul McCartney lányával, a divattervező Stellával dolgozik együtt, a legújabb ruhadarabokat bemutató fotóitól pedig elájultak a rajongók, formás alakját, főképp lapos hasát alig győzték dicsérni a hódolók.

Sandra Bullock ezt már nagyon megbánta

Egy másik gyönyörű nő is felhívta magára a figyelmet, ugyan nem bájaival, hanem meglepő kijelentésével. Sandra Bullock ugyanis elárulta, melyik filmszerepét törölné ki az életrajzából legszívesebben. Ez pedig a Féktelenül 2. Az akciófilm első részében Keanu Reeves oldalán szerepel egy száguldó buszban, a produkció joggal lett óriási siker, ám a folytatás már közel sem volt olyan erős.

Még mindig kellemetlen számomra, hogy szerepeltem benne. [...] Nincs semmi értelme. Lassú hajó, ami lassan halad egy sziget felé. [...] Bárcsak ne vállaltam volna el, egyetlen rajongóról sem tudok, akinek tetszene fogalmazott az amerikai színésznő.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek