BALESET

Judy megszólalt Sallai Nóráról: Az én balesetem karcolás volt ehhez képest

mkb

Létrehozva: 2024.10.10. 03:00

A Groovehouse énekesnője, Judy súlyos autóbalesetet élt túl, azt azonban elképzelni sem szeretné, milyen lehet édesanyaként átélni ezt. Sallai Nóra balesete az egész országot megrázta.

Az egész országot megrázta a Jóban Rosszban színésznője, Sallai Nóra tragikus balesete, amelyben, mára tudjuk, ötéves kisfia az életét vesztette. A legfrissebb hírek szerint Nóra még válságos állapotban van, bár némi javulás talán történt. Nemcsak a nézők, a sztárvilág is egy emberként imádkozik érte. A Bors elérte a Groovehouse énekesnőjét, Judyt, aki szintén súlyos autóbalesetből épült fel.

judy - sallai nóra
Judy súlyos autóbalesetből épült fel: mint mondja, a lelki gyógyulás sokkal nehezebb volt, mint a fizikai (Fotó: Szabolcs László)

„Édesanyaként különösen borzasztó ebbe belegondolni”

Rettenetesen megérintettek a történtek. Nórát személyesen nem ismertem, de láttam a sorozatban, és kicsit kollégámnak érzem, hiszen ő is előadóművész. Amikor először láttam róluk a híreket, úgy voltam vele, hogy hát nekem is volt balesetem, biztosan ők is felépülnek majd. Teljesen sokkolt, mikor olvastam a fejleményeket, napok óta nem térek magamhoz, mikor pedig megtudtam, hogy a kisfia meghalt, azt meg is könnyeztem. 

Egy ötéves gyermek… Óhatatlanul is eszembe jutott, milyen volt, amikor a lányom, Majszi volt annyi idős, az volt az egyik legcsodálatosabb időszak… 

– mondta megtörten Judy.

Édesanyaként különösen borzasztó ebbe belegondolni, szörnyűséges lehet így felébredni, én nem tudom, hogy hogyan tudnék ezzel a tudattal tovább élni. És szinte mindegy is, hogy ki a hibás: akkor is borzasztó, ha más tehet róla, akkor is, ha ő hibázott. Abba is szörnyű belegondolni, hogy az édesapa mit élhet át, mindezt feldolgozni talán egy egész élet sem elég – mondta szomorúan az énekesnő, aki 1998-ban szintén súlyos autóbalesetet élt át.

Sallai Nóra
A Jóban Rosszban című sorozatban ismertté vált Sallai Nóra balesete az egész országot megrázta (Fotó: TV2)

Judy Sallai Nóra balesetéről: „Az én balesetem karcolás volt ehhez képest"

Mikor felkeltem a kórházban, azt gondoltam, hogy: miért éltem túl? Bár esetünkben nem volt halálos áldozata az ütközésnek, így is eszméletlenül nehéz volt lelkileg feldolgozni: sokkal rosszabb, mint a testi felépülés. A balesetemről szóló cikkekben sokszor csak az arcomról írnak, de sok más sérülésem volt, amiből a legrosszabb a borda- és tüdősérülés volt, autóbaleseteknél az gyakran sérül, légmell alakulhat ki, gondolom, Nóra is be van csövezve. Hosszú hónapokba, sőt, évekbe telt a testi felépülés, de a lelki, az tíz évig tartott. Akkor kezdtem először azt érezni, hogy valójában szerencsés vagyok, hogy túléltem: volt egy komoly őrangyalom. De teljesen más a helyzet Nóra esetében, hiszen elveszítette a gyermekét. Bár én is válságos állapotban voltam, most úgy érzem: az én balesetem karcolás volt ehhez képest.

Ez a baleset talán ébresztő másoknak, mennyire fontos felelősségteljesen közlekedni. Én annak idején, amint elhagyhattam a mankót, visszaültem a volán mögé, de ez talán azért is van így, mert nem én vezettem, és semmire nem emlékszem a balesetből, hangok és szagok vannak, de nem tudom, mi történt pontosan. 

A balesetem óta utasként a mai napig parázok, nyomom a képzeletbeli féket az anyósülésen, de ha én vezetek, akkor nincs problémám, bár tény, hogy borzasztó óvatos vagyok.

– Inkább dudáljanak le, és mondják, hogy „hülye nő”, minthogy belemenjek egy bizonytalan helyzetbe – árulta el Judy, majd hozzátette: továbbra is imádkozik a családért

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek