Imádkozás

"Megszakad a szívem" – Sallai Nóra életéért imádkozik a magyar sztáranyuka

Natasha

Létrehozva: 2024.10.04. 07:00

Továbbra is válságos az állapota a múlt hét pénteken balesetet szenvedett színésznőnek és ötéves kisfiának. Sallai Nóra balesete érthető módon megrázta az egész országot, s minden jóérzésű ember most azért imádkozik, hogy a család visszakapja az édesanyát és gyermekét.

Sallai Nóra és kisfia balesete sokkolta az országot. A Jóban Rosszban egykori színésznője és gyermeke pénteken szenvedett súlyos autóbalesetet, miután Alsónémediben, a Hunyadi és a Haraszti utca kereszteződésében őrületes sebességgel szállt beléjük egy másik autós. Nóra és kisfia a roncsban ragadtak, a környéken lévők próbáltak segíteni rajtuk. A színésznő kisfiát a helyszínen ráadásul újra kellett éleszteni, állapotáról pedig azóta sem érkezett nyilvánosságra hozható információ. Nóráról is csupán annyit tudni, hogy továbbra is életveszélyes az állapota, illetve külön intézményben küzdenek érte és a gyermekéért. 

Sallai Nóra
Sallai Nóra állapota továbbra is válságos Fotó: hot archív

Sallai Nóra életéért imádkozik Mészáros Norina

Ahogy említettük, az egész országot megrázta, ami a színésznővel és a gyermekével történt. Kollégái egy emberként álltak a nyilvánosság elé, hogy az irányított véradáson keresztül segíthessék Nórát, de ismeretlenül is imádkoznak az édesanyáért. Mészáros Norina például sosem találkozott a színésznővel, azonban annyira összeomlott a történtek hallatán, hogy az Instagramján üzent a balesetet szenvedett hírességnek.

Engem ez annyira megvisel. Ez bárkivel megtörténhet, és hogy anyuka és a gyermek külön kórházban van, és mindkettőnek nagyon súlyos az állapota.... Áh, szívfacsaró, megszakad a szívem! Imádkozom így ismeretlenül is értetek és nagyon sokszor gondolok rátok

– fogalmazott Young G Béci felesége, aki reméli, hogy hamarosan anyuka és gyermeke is felépül.

Young G Béci
Mészáros Norina imádkozik Sallai Nóriékért Fotó: Szabolcs László

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek