Megbánás

Sandra Bullock egyetlen film elkészítését bánta meg, de azt nagyon

Létrehozva: 2024.10.02. 19:15

Sandra Bullock ma már valószínűleg nem vállalná el ezt a filmet.

Az Oscar-díjas Sandra Bullock korunk egyik legismertebb színésznője, akár már szinte az összes létező műfajban bizonyította a tehetségét. Lassan 40 éve van a pályán, az évtizedek alatt pedig rengeteg filmet készített, köztük akadt számtalan gigantikus siker is – ám van egy olyan alkotása, aminek az elvállalását utólag nagyon megbánta.

The UK Special Screening of The Lost City
Sandra Bullock / Fotó: Northfoto

Sandra Bullock egyik legnagyobb sikere az 1994-ben bemutatott Féktelenül című akciófilm, amiben Keanu Reeves társaságában ott ragad egy buszon, ami felrobban, ha egy bizonyos sebességnél lassabban megy. Máig az egyik legizgalmasabb akciófilmnek tartják az alkotást, amihez 1997-ben egy egészen rettenetes folytatás is készült Féktelenül 2.: Teljes gőzzel címmel, de busz helyett egy hatalmas hajó volt az "izgalmak" középpontjában. Ebben már nem szerepelt Keanu Reeves, Sandra Bullock viszont elvállalta – de utólag úgy gondolja, hogy bár ne tette volna.

Még mindig kellemetlen számomra, hogy szerepeltem benne. [...] Nincs semmi értelme. Lassú hajó, ami lassan halad egy sziget felé. [...] Bárcsak ne vállaltam volna el, egyetlen rajongóról sem tudok, akinek tetszene

mondta Sandra Bullock.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek