esküvő

Teljesen váratlan: az esküvőjéről szólalt meg Schóbert Lara

Létrehozva: 2024.10.23.

Így készül a lakodalmára.

Schóbert Lara életét a magyarok kíváncsian követik nyomon. Rubint Réka és Schobert Norbi elsőszülött gyermeke, egyetlen lányuk gyönyörű nővé cseperedett. A magyarok szeme láttára vált kisbabából tüneményes kicsi lánnyá, most pedig felnőtt, érett nő. Szépségével sokakat ámulatba ejt, és bár nem szándékozik szülei árnyékában élni, azért ő is tart edzéseket. Most azonban egy egészen váratlan fordulat derült ki a magánéletéről. 

Lara édesanyja szépségét örökölte

Az év elején még mindenki arról beszélt, hogy Lara milyen tüneményes párkapcsolatban él. Focista szereleme miatt Borsodba költözött, ott tartott edzéseket, ugyanakkor Budapestre is sokat járt a családja miatt. Egy insta-sztoriból derült ki először, hogy Lara véget vetett a kapcsolatuknak, ami az egész országot megdöbbentette. A lánynak erősnek kellett lennie, a jó dolgokra koncentrált, így végül túltette magát a fájdalmas szakításon. 

Most azonban egy meglepő információt árult el magáról. Lara ugyanis már fantáziál az esküvőjéről. Egy friss insta-sztorijában ugyanis egy videót osztott meg, amelyen a menyasszony és a vőlegény bokszolóként vonulnak a ringbe. 

Na jó, ha nem ilyen esküvőm lesz, akkor ne legyen semmilyen!

- írja Lara, ami arra mutat rá, hogy bizony már ő is fantáziálgat a házasságról.

A sztorit - korlátozott ideig - IDE kattintva lehet megtekinteni. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek