Szerelem

Schóbert Lara készen áll egy új kapcsolatra: „Nyitott vagyok, de nagyon óvatos”

Bors

Létrehozva: 2024.10.20. 08:00

A 21 éves lány csúnya szakításon van túl, ám a boksz segített neki abban, hogy ezt feldolgozza. Éppen ezért Schóbert Lara úgy érzi, készen áll egy új kapcsolatra, bár a múlt csalódása miatt nagyon óvatos.

Schóbert Lara komoly érzelmi válságon van túl, ugyanis hosszú hónapokba telt, hogy sikerüljön teljesen lezárnia a múltat és volt kapcsolatát Szekszárdi Tamással. A fiatal lány mindent megtett azért, hogy ez románc működjön, még Kazincbarcikára is elköltözött, hogy szerelmével lehessen, hiszen a férfi ott futballozott. Időközben aztán Pécsre igazolt, ahová Lara már nem követte őt, így a rajongók arra gyanakodnak, hogy a távolság verhetett éket közéjük. Persze, voltak olyan spekulációk is, melyek szerint a hűtlenség is közrejátszott, ugyanis a lány kiírt egy elég sejtelmes idézetet a szakítás után: Bízz a férfiakban, vagy élj a vízben. A hozzátartozó illusztráción pedig egy hölgy megpakolt bőröndökkel rohant a tengerbe… Nem is magyarázzuk ezt tovább! A lényeg viszont az, hogy Lara május óta szingli, és saját bevallása szerint mostanában sikerült úgy igazán összeszednie magát.

Schóbert Lara
Schóbert Lara készen áll egy új kapcsolatra (Fotó: Máté Krisztián)

Schóbert Lara: Imádok ismerkedni

Rubint Réka lánya az Instagram-oldalán válaszolt meg pár kérdést, s többek között azt is, hogy hogyan áll most a fiúk terén, és sikerült-e lezárnia a múltat. Lara teljes őszinteséggel válaszolt, elmondta, hogy nagyon nehéz volt számára az utóbbi időszak, de a boksz óriási segítség volt a számára, úgyhogy már élvezi a szingli létet, de készen áll az ismerkedésre is.

Sikerült lezárnom a múltat. A boksz rengeteget segített benne. Abba menekültem és hát, jól is tettem. Megérte. Nyitott vagyok, bár ezentúl nagyon óvatos. Imádok ismerkedni új emberekkel, de ezt a jó szívemet, ami van, nehezen adom. Óvatosan

 – árulta el Lara, aki a boksznak köszönhetően visszakapta önbizalmát is, ám azt nyomatékosította, hogy csak azért, hogy legyen mellette valaki, nem fog beleugrani egy új kapcsolatba. Inkább türelmes, és vár az igazira. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek