Stressz

Séfek Séfe: a tréning első napján máris brutális kihívás vár a versenyzőkre

Létrehozva: 2024.10.21. 07:00

Indul a három tréning nap az első körös válogatás után. A Séfek Séfe hétfő esti epizódjában azonnal egy gigantikus állat boncolásával indítanak, amelynek feldolgozása közel sem lesz zökkenőmentes.

A Séfek Séfe első, saját ételt főzős válogatói után mától egy háromnapos tréning veszi majd kezdetét, ahol a 31 továbbjutott jelentkezőből végül csak 18 maradhat versenyben. 

Séfek Séfe
Séfek Séfe: termetes állat érkezik a séfek asztalára (Fotó: TV2)

Több mint száz kilós állat kerül terítékre a Séfek Séfe konyhájában

Miután a versenyzők a válogatón 60 perc alatt, saját főztjükkel győzték meg a séfeket, a következő állomáson már csapatba rendeződve kell bizonyítaniuk, hogy igenis konyhában a helyük. A csapatkapitányokat már mindenki jól ismerheti az előző öt évadból, így idén is Vomberg Frigyes lesz a piros csapat vezetője, aki szigorú, de igazságos, és a csendes, visszahúzódó embereket kedveli, keresi, így szeretné, ha a csapata is ilyen karakterekből tevődne össze. Aztán a kék csapat kapitányaként érkezik majd Wolf András, aki precíz és nagyon szeret kísérletezni a konyhában. Krausz Gábor a feketék főnökeként pedig nem rejti véka alá, hogy ebben az évadban végre nyerni szeretne a csapatával, így a kihívás számára adott.

Séfek séfe
A termetes hal alaposan kifog a versenyzőkön (Fotó: TV2)

A három nap alatt minden tréning napnak lesz egy vezető séfje és egy tematikája, az első napon lehet mondhatni, azonnal mély vízbe ugranak majd a versenyzők. Az asztalra ugyanis egy több mint száz kilós állatot hoznak be, amelynek feldolgozásához nem csak, hogy fizikai erő, de speciális szaktudás is szükséges. Így aztán megérkezik majd a társaságba Palotás Péter séf, aki egyenesen Japánból hozatja az óriás, különleges kést, amely kimondottan ennek az állatnak a feldarabolásához szükséges. 

S hogy hogyan viszonyulnak ehhez a versenyzők? Van, akinek tátva marad a szája, akad, aki csak rácsodálkozik, de lesz olyan is, aki egyenesen undorodik az állattól. Az első csapatmunka ráadásul már most személyiségbeli nehézségek elé állítja a versenyzőket. 

Hogy milyen konfliktusokba kerülnek már rögtön az első tréning napon a versenyzők, és hogy ki hogyan birkózik meg a feladatokkal, az 19:55-től kiderül a TV2-n!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek