Titkok

Lehullt a lepel: kiderültek Krausz Gábor sosem hallott titkai

Nicole

Létrehozva: 2024.10.16. 11:00

Elstartolt a TV2 sikerműsora, a Séfek Séfe legújabb évada. A három séf már hatodszor keresi a legjobb főzőzsenit. Mindhármukról tudjuk, hogyan dolgoznak a konyhában, de most elárultak olyan titkokat is, amikről eddig még senki sem tudott! Tudj meg mindent a Séfek Séfe sztárjairól!

A Séfek Séfe sztárjairól, Krausz Gáborról, Wolf Andrásról és Vomberg Frigyesről három-három sosem hallott titkot gyűjtött össze a hot! magazin.

séfek séfe hot feltöltés
A Séfek Séfe sztárjairól eddig nem tudtunk sokat - Fotó: TV2 / hot magazin

Krausz Gábor névjegy:

Született: 1982. március 22.

Csillagjegye: Kos

Családi állapot: elvált

Gyerekei száma: egy

Krausz Gábor, a Séfek Séfek sztárja kulcsos gyerek volt

  1. Több kutyánk is volt gyerekkoromban, az első egy magyar vizsla. Egyik húsvétkor pedig kaptam egy nyuszit. Nagyon szerettem őt, de egyszer csak eltűnt. Aznap nyulat ebédelt a család, s utólag rájöttem, hogy ez volt az oka annak, hogy eltűnt szegény.
  2. A létező összes rovartól és bogártól irtózom. Még a legkisebb pókot sem merem megfogni. Az pedig szóba se jöhet, hogy bármi ilyesmit megkóstoljak!
  3. „Kulcsos” gyerek voltam, vagyis egyedül jártam haza. Otthon mindig nagyon megéheztem, ezért megtanultam ételt készíteni magamnak. A szendvicseken és a tortákon túl megtanultam brassóit készíteni. Ezután minden alkalommal brassóit főztem.
séfek séfe hot feltöltés
Több közös vonásuk is van - Fotó: TV2 / hot magazin

Wolf András névjegy:

Született: 1978. október 11.

Csillagjegye: Mérleg

Családi állapot: házas

Gyerekei száma: kettő

A Séfek Séfe műsorából ismert Wolf András egy valamit sosem enne meg

  1. Gyerekkoromban a történelmet és a matematikát szerettem a legjobban. A fizika és a kémia viszont nem volt a kedvencem. Hiába vannak benne számolások, számomra sosem voltak ezek kedves tantárgyak.
  2. Szeretek új ételeket és ízeket felfedezni, de sosem lennék képes kutyát enni. Ezenkívül a zellergumó az, amit sosem eszem meg.
  3. Anyukám jól tudott hímezni, minden ovis ruhámra ráhímezte a jelemet. Eleinte örült annak, hogy szőlő lett a jelem, viszont idővel már kezdett neki terhes lenni, hogy sokáig tart a hímzés.
séfek séfe hot feltöltés
Nagyon jól összeszoktak az évadok alatt - Fotó: archív / hot magazin

Vomberg Frigyes névjegy:

Született: 1965. május 26.

Csillagjegye: Ikrek

Családi állapot: házas

Gyerekei száma: kettő

Vomberg Frigyesnek a pókok a gyengéi

  1. Az első kutyám egy tacskó volt, akit kreatívan Tacsinak neveztünk el. Apukám sok mindenre megtanította, tudott például pacsit adni, és még vadászni is magával vitte.
  2. Teljesen kikészítenek a pókok. Gyerekkoromban nem volt összkomfortos az a ház, ahol laktunk, tehát kint volt a vécé, ami ugye a pókok egyik kedvenc tanyája volt. Csak akkor mertem oda bemenni, ha előtte anyukám szétnézett, és biztosított arról, hogy nincs bent egy darab pók sem.
  3. Már gyerekként sok időt töltöttem a konyhában, mivel a szüleimnek éttermük volt. Három-négy évesen én voltam a séfek „játékszere”, rengeteget játszottak velem.
hot! magazin 2024/42 címlap
A friss hot! magazinban további érdekes sztártörténeteket olvashat - Fotó: hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek