Balhé

Elszabadul a pokol a Séfek Séfe konyhájában, ordenáré módon ordibálnak a pirosak

Mona

Létrehozva: 2024.10.28. 16:00

Eddig csak két csapatfőzésen vannak túl, és még nem sikerült összecsiszolódniuk a pirosaknak. A Séfek Séfe konyhája ma egy küzdőtérré alakul, ahol Vomberg Frigyes versenyzői minden eddiginél jobban balhéznak össze.

A Séfek Séfe mai adásának tematikája a Varázsvilág nevet kapja. Bár első hallásra nagyon viccesnek tűnik, és arra gondolnánk, hogy az egész adás a nevetésről fog szólni. Azért ez így nem teljesen igaz. Bár sok vicces pillanatot élhetünk át, feszültségből sem lesz hiány

Séfek Séfe
A Séfek Séfe 2024 őszén elstartolt hatodik évada is sok feszültséget tartogat Fotó: TV2

A Séfek Séfe versenyzők ezúttal is egymásnak esnek

A csapatok ismét komoly feladatot kapnak, báránygerinc felhasználásával egy olyan főételt kell készíteniük, amiben a fekete szín dominál. Aki nézte az előző évadokat, pontosan tudja, nem ússzák meg ilyen könnyen a séfjelöltek. Minden pulton várja őket egy varázsláda, ami mindenféle boszorkánykiegészítőt tartalmaz. Minden csapatnak lesz egy boszorkánya, aki az irányítószerepet kapja ezzel a titulussal. Persze lesznek különböző bűbájt tartalmazó borítékok, melyek által lesz, aki macskává, törpévé, öregasszonyá változik.

Míg a piros csapat sült bárányt, véres hurkát készít fekete karfiollal, pácolt lilahagymával, fekete babraguval, valamint fekete répával. Egy desszertet, pontosabban egy fekete gyümölcssalátát is összedobnak. Hogy egy kicsit túlvállalják-e magukat, és ez vált ki minden eddiginél nagyobb feszültséget a pirosaknál, azt nehéz lenne megállapítani, de az biztos, hogy a boszorkányt, pontosabban Lólé Melindát nem fogadják el kisfőnöknek.

Séfek Séfe
Lólé Melinda társai szerint túlzásba viszi a parancsolgatást Fotó: TV2

A Séfek Séfe Vomberg Frigyes csapatának nagy kihívás

Én vagyok a főnök, úgy csináljátok, hogy minden jó legyen – figyelmeztette ordítva társait Melinda.

Nem az első alkalom, hogy túlbuzgósága meglehetősen zavarja csapattársait. A mai vita ott bontakozik ki, amikor Melinda durva stílusban figyelmezteti Flórát, hogy a fasírtnak semmi íze nincs.

Vomberg Frigyesnek is feltűnik a versenyzői közötti probléma, és bár nem vehet részt a csapatfőzés irányításában, a sarokból próbálja leellenőrizni, hogy az ízek rendben vannak-e. A séf válaszára Flóra megerősíti, hogy minden rendben van. Ekkor már gyakorlatilag elszabadul a pokol a piros csapatban, mindenki kapkod, belenyúlnak egymás munkájába, és tőlük zeng a konyha. Végül Melindát erősítik meg a többiek a kóstolás után, hogy igaza van, nincs megfelelően sózva az étel.

Szántó Szabolcsnak azonban megvan csapattársáról a véleménye, úgy gondolja, eddig nem volt túl nagy hasznuk a jelenlegi kisfőnökükből.

Melinda még egy főzésből sem vette ki a részét. Csak magyaráz, és nem csinál semmit – szögezte le a szakács, aki a Séfek Séfe 2024-es évadának versenyzők közül a Vomberg Frigyes által irányított piros csapat séfjelöltje. 

De hogy a pirosaknál kialakult balhénak mi lesz a végkifejlete, és a rossz csapatmunka milyen hatással lesz a kóstolók – akik ezúttal bűvészek lesznek – értékelésében, sikerül-e elnyerniük a védettséget, a ma este 19.55-kor kezdődő adásból kiderül.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek