Próbálkozás

Régi ismerős a Séfek Séfe konyhájában – A Power of Love hősszerelmese is jelentkezett

Mona

Létrehozva: 2024.10.16. 17:45

A szerelemben vagy a főzésben szerencsésebb a Power of Love sármos játékosa, El Khalid Imre? A Séfek Séfe mai adásában kiderül.

Azt szokták mondani, aki a kártyában szerencsés, a szerelemben már kevésbé. Igaz lehet ez a főzésre is? Egy biztos, a Power of Love-ból jól ismert El-Khalid Imre a mai adásban tesz kísérletet arra, hogy ételével elkápráztassa a Séfek Séfe séfeit, Krausz Gábort, Wolf Andrást és Vomberg Frigyest.

Séfek Séfe
A Séfek Séfe nagyobb szerencsét hoz El-Khalid Imrének, mint a Power of Love? (Fotó: TV2)

A Séfek Séfe nagy kihívást jelent Imre számára

Vajon a csajozás megy jobban Imrének, vagy a konyhában állja meg inkább a helyét? A kérdésre a szerda esti Séfek Séfe műsor végére a nézők is választ kapnak.

Egy biztos, a társkereső műsorban bár Ámor nyila eltalálta, választottjával nem alakult végül túl jól a kapcsolata. A 38 éves férfinak – saját bevallása szerint – az elegancia a védjegye. Korábban béketárgyalóként dolgozott, ma pedig zöldségkereskedő.

Munkája által kapcsolódik a gasztronómiához. Édesanyja magyar, édesapja szíriai, a keleti kultúra legalább olyan közel áll hozzá, mint a magyar. Egy-egy családi összejövetel kapcsán nagyon sokan ülik körbe az asztalt. Testvére, aki a mai adásban szintén versenyzőjelöltként látható, sokat segít neki, hogy a konyhában is boldoguljon. Mindketten bizonyítani szeretnének, kérdés, kinek sikerült jobban, vagy esetleg mindketten továbbjutnak a táborba? De mit is akar bizonyítani?

Én főként azt, hogy kellő alázattal, rövid időn belül is meg lehet tanulni professzionálisan főzni – mondta a Power of Love műsorból már ismert Imi.

A konyhába lépésekor igencsak elveszettnek tűnt, de mindent elkövetett annak érdekében, hogy végül egy jó tányért tegyen le a séfek elé. Bizonytalansága eluralkodott rajta, csakúgy, mint a polenta, amit próbált második nekifutásra is elkészíteni. Hogy sikerül-e bizonyítania a séfek előtt, az a ma esti adásból kiderül.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek