főzés

Séfek séfe: Volt, amit nagyon nehéz volt lenyelni

Létrehozva: 2024.10.14. 18:05

Hétfő este indul TV2 ismert gasztro-tehetségkutatójának hatodik évada. A Séfek séfe hatodik évadában a nézők végre újra találkozhatnak a jól ismert zsűritagokkal: Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András ezúttal sem kímélik majd a jelentkezőket.

Végre elindul a Séfek séfe hatodik évada, ahol a három sztárséf: Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes értékeli a jelentkezők által elkészített ételeket. A séfek a TV2 Mokkában meséltek az új szériáról. 

Séfek Séfe
Séfek Séfe 6. évad: Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András zsűritagok mellett újra Ördög Nóri vezeti majd a műsort (Fotó: Tv2)

„Szívatjuk egymást”

Krausz Gábor így nyilatkozott az idei szezonról: − Azt gondolom, hogy egy olyan műsor, ami már a hatodik évét tapossa, az valószínűleg sikeres és reméljük, hogy ebben nekünk, séfeknek is nagy szerepünk van. Nagyon jól kijövünk egymással, jó a kémia közöttünk. Szeretnénk évről évre egy kicsit megújulni, 

idén elkövettem egy hibát, mert szerettem volna megviccelni a srácokat, de öngólt rúgtam. Próbáljuk minden évben szivatni egymást egy kicsit, de eddig mindig csak alapanyagokat csempésztünk az ételekbe, most viszont versenyzőt adtunk egymásnak. Nyilván olyan embert adtunk egymásnak, akikről azt gondoltuk, hogy hátráltatni fogja a csapatot, szóval egymást is hátráltattuk ezzel. A bonyodalmak pedig már ott elkezdődnek, hogy a 60 perces főzést mi nem látjuk, amire a versenyzők nagyon jól felkészülnek és ezzel meg is vesznek minket.

Wolf András szerint a versenyzők pontosan tudják, hogy a séfek mit szeretnek és mit nem. „Az elején nem látjuk, hogy az adott ételt ki csinálta, de az elkészült remekművön azért látszódhat valakinek a személyisége. A későbbiek folyamán már nyilván befolyásolja a személyiség a megítélésünket, hogy milyen ételt bízunk rá, hogyan építjük be a csapatba. Az ételeket nem kell újragondolni, csak jól el kell készíteni őket.“

Vomberg Frigyes számára azért akadtak nehezebb pillanatok is: − Nem igazán volt olyan, aki extrém módon akart volna elkápráztatni bennünket, borzasztó ételek viszont voltak azért. 

Ilyenkor az ember próbál úriemberként viselkedni, mert nem szerencsés kivenni a szánkból az ételt: nem szép és a kamera is veszi. De tény, hogy volt, amit nagyon nehéz volt lenyelni. 

Ugyanakkor a három séf egybehangzóan úgy gondolja, akár egy jól eltalált paprikás krumpli is elég ahhoz, hogy elvarázsolják őket. 

Séfek séfe minden hétköznap 19:55-től a TV2-n. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek