Sztárban Sztár

Kulisszatitokról rántotta le a leplet Sipos Tomi: ez történt a Sztárban Sztár All Stars döntőjében

Bors

Létrehozva: 2024.10.20.

Nem könnyű az olasz nyelv, főleg, ha valaki nem beszéli. Ezzel szembesült Sipos Tomi is, aki a Sztárban Sztár döntőjében Andrea Bocelli Time to Say Goodbye című dalát énekelte a kiesett versenytársaival.

Sipos Tomi a Sztárban Sztár All Stars hetedik élő adásáig menetelt, a nézők pedig nagyon szomorúak voltak, hiszen az énekes óriási közönségkedvenc volt. Szerencsére nem kellett sokáig nélkülözniük őt a tévézőknek, hiszen a döntőben ő is visszatért a kiesett versenyzők mellett. Szabó Ádám, Pál Dénes és Zámbó Krisztián oldalán egy operát adott elő, amiben bizony a „nemlétező” olasz tudását is elő kellett vennie...

Sipos Tomi
Sipos Tomi puskát írt a kezére (Fotó: Szabolcs László)

Sipos Tomi: A kezemre felírtam az első sort

Az énekest sikerült elcsípnünk, miután kiderült, hogy Peter Srámek lett a legjobbak legjobbja. Természetesen gratulált neki is, de mi arról is megkérdeztük, hogy érezte magát a srácokkal a színpadon, miközben mind a négyen Andrea Bocelli bőrébe bújtak.

– Volt egy kémia ebben az egészben. Jó volt együtt csinálni, próbálni ezt a dalt. Rengeteget röhögtünk. Volt benne persze egy kicsi feszültség, mert ez egy komoly dal volt, nem elhülyéskedni akartuk, de közben azért sikerült jól is éreznünk magunkat. Szerintem összességében ez nagyon jól sikerült – kezdte lapunknak az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja, majd elárult egy titkot is, milyen problémákba ütközött és ezeket hogyan küszöbölte ki.

Nem beszélek sajnos olaszul, pedig a sógorom olasz. Majd biztos visszanézi és elmondja, hogy mi volt a probléma… Pedig még a kezemre fel is írtam az első sort, mert tudtam, ha ezt elrontom, akkor az teljes kapufa lesz. Úgyhogy néha próbáltam rásandítani, de hála Istennek, eszembe jutott a szöveg azonnal. Nem úgy voltam, mint a Dzsingisz kánnal, hogy egy szó nem jutott az eszembe… 

tette hozzá az énekes.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek