Szexi

Micsoda idomok! Hófehér, kivágott felsőben villantott Stana Alexandra

H. A.

Létrehozva: 2024.10.23. 07:30

A gyönyörű táncosnő garantáltan magára vonta mindenki figyelmét!

Az idei Dancing with the Starsban ismét a parkettre lép Stana Alexandra. A profi táncosnő már oszlopos tagja a TV2 táncos showműsorának, miután eddig minden évadban szerepelt. Ezúttal Kucsera Gábor partnereként száll harcba a győzelemért, a felkészülés pedig gőzerővel zajlik, egészen az utolsó pillanatokig, annak érdekében, hogy október 26-án a lehető legjobb formájukat nyújthassák a táncparketten.

Kucsera Gábor és Stana Alexandra
Stana Alexandra és Kucsera Gábor hamarosan megmutatja, mire képesek együtt a táncparketten / Fotó: Ladóczki Balázs

Stana Alexandra a minap azért talált időt arra, hogy kicsit kiszabaduljon a táncteremből, és, egy régi álmát valóra váltba, ellátogasson a Groupama Arénába.

Még egy pipa a bakancslistán! Képzeljétek, soha nem voltam ezelőtt igazi menő focimeccsen! Elképesztő élmény volt, konkrétan nem lehetett közben hozzám szólni, annyira koncentráltam!

- osztotta meg a követőivel Stex Instagramon, mialatt néhány, a helyszínen készült fotót is csatolt: fekete bőrnadrágjában, valamint fehér, testhez álló, kivágott felsőjében a táncosnő fantasztikusan festett - ezt a rajongói sem hagyták szó nélkül.

Sok szurkoló a közelben lehet, már nem is a meccset nézte, hanem inkább téged, amilyen szép vagy! Te a meccsre koncentráltál, a közeledben lévő pasik meg rád! Ez biztos!

- jelentette ki az egyik kommentelő; és, Stana Alexandra szépsége láttán, ez nem tűnik éppen túlzó megállapításnak.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek