Hűha!

Habok közt lubickolva fotózták le Sydney van den Bosch-t: de ami mögötte volt, az se semmi!

H. A.

Létrehozva: 2024.10.18. 14:15

A Szerencselány élete talán legszebb időszakát éli.

A közelmúltban érkezett az örömhír, hogy férjhez ment Sydney van den Bosch, akinek a boldogsága azóta sem ismer határokat. A TV2 Szerencsekerék című műsorának sztárja még tavaly ősszel jelentette be, hogy az első házassága Egerszegi Tamással sajnos véget ért, az egykori szépségkirálynő azonban nem maradt sokáig magányos. A szerelem ugyanis csakhamar ismét rátalált párja, Kaszás Benjámin személyében. Nem sokkal később sor került az eljegyzésre is, majd nemrég megtartották a világraszóló, Balaton-parti esküvőjüket.

hot feltöltés Sydney van den Bosch
Sydney van den Bosch és Kaszás Benjámin / Fotó: archív / hot magazin

A mézesheteket az ifjú pár a mesés Maldív-szigeteken töltötte, ahonnan a Szerencselány rendszeresen osztott meg fotókat. Az egykori szépségkirálynő azóta is előszeretettel lepi meg a követőit az esküvőn, vagy éppen a nászúton készült felvételekkel a közösségi oldalán, akik ezt persze cseppet sem bánják, hiszen ez a csodás helyszín, illetve esemény még fényképen keresztül is varázslatos élményt nyújt.

Különösen el voltak bűvölve a rajongók, amikor a minap Sydney egy egészen bámulatos fotóval jelentkezett Instagramon: ezen a Szerencselány bikiniben lubickol a tengerparton, mialatt a háttérben egy szivárvány tűnik fel az égbolton.

– Homokba rajzolt… – jegyezte meg a fotó melletti posztban az egykori szépségkirálynő, a kommentszekcióba pedig hamarosan számtalan bók érkezett.

Tökéletes szépséggel áldott meg az Isten!

írta ámulattal az egyik rajongó.

– Szerencsés lesz a házasságod, pont egy szivárvány van mögötted! – jelentette ki egy másik követő.

– Nagyon gyönyörű vagy! – áradozott egy újabb rajongó.

A csodaszép fotót IDE kattintva lehet megtekinteni!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek