Házasélet

Szabó Ádám és Jennifer: Egy év alatt egyszer voltunk külön

Létrehozva: 2024.10.02. 08:00

Sűrű hetek vannak a Sztárban Sztár All Stars énekese és a szerelme mögött. Amíg a harmonikás Szabó Ádám a TV2 műsorában brillírozik, addig a felesége, Farkas Jennifer a színfalak mögött támogatja, amennyire csak tudja.

Nagy a boldogság a szerelmesek háza táján, ugyanis a napokban ünnepelték az első házassági évfordulójukat. Ám még nem volt idejük megtartani a nagy napot, hiszen Szabó Ádám a Sztárban Sztárban teljesít hétről hétre.

Szabó Ádám és Farkas Jennifer
Szabó Ádám és Farkas Jennifer mesebeli esküvőt tartottak - Fotó: archív / hot magazin

Nemrégiben beszéltük, hogy egyikünk életében sem volt még olyan, hogy ennyire gyorsan eltelt egy év. Rengeteg jó történik velünk, és most érezzük igazán azt, hogy szeretnénk megállítani az időt, mert nagyon szuper minden – kezdte Ádám a hot! magazinnak.

Szabó Ádám felesége igazi támasz

A szerelmük mindennél erősebb, ami kiemelten fontos a számukra, ettől is képesek motiválni egymást, ezzel pedig – elmondásuk szerint – sokkal többre vitték, mint ha egyedül lennének.

Minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő, és Jenni az élő példa erre. 

Ha most egyedül lennék a műsorban és a hétköznapokban, nem hiszem, hogy ennyire sínen lenne minden. Mindig van hozzám néhány jó szava, és állandóan mellettem áll.

 Nem is lenne ennyire erős a kapcsolatunk, ha nem töltenénk ennyi időt együtt – mondta az énekes.

Szabó Ádám esküvője óta minden idejét feleségével tölti

Egy év alatt egyszer voltunk csak külön – vette át a szót a feleség, Farkas Jennifer. – Ez akkor volt, amikor Ádám egyedül ment koncertre, én pedig itthon maradtam a kutyusokkal. Mondanom sem kell, mindhármunknak nagyon hiányzott, amíg haza nem ért.

Nem akarnak nagy feneket keríteni az ünneplésnek, hiszen igyekeznek úgy élni a hétköznapokat, mintha mindegyik nap a szerelmük ünnepe lenne.

Ha lemegy a műsor, szeretnénk megünnepelni az évfordulónkat. Nyilván nem akarunk minden évben újraházasodni. Mi lényegében nosztalgiázni szeretünk. Sokszor merengünk azon, merre tart az életünk, milyen volt az esküvő, és mennyire szeretnénk újra átélni a boldog pillanatokat – árulta el Ádám.

Külföldről is figyelik

Szabó Ádám az első Sztárban Sztár All Stars-adásban Teddy Swims nagy slágerét énekelte, ami annyira tetszett az eredeti előadónak, hogy a saját közösségi oldalán is megosztott egy képet Ádámról a produkcióból!

hot! címlap 2024/40
A legfrissebb hot! magazinban is számos exkluzív sztártörténetet olvashat - forrás: hot! magazin

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek