HÁLA

„Én győzni jöttem, ahogy mindig!” – Érzelmes interjút adott a Borsnak a Sztárban Sztár All Stars kiesője

D.G.

Létrehozva: 2024.10.06. 13:00

Módosítva: 2024.10.06. 13:06

Győzni jött a TV2 nagy sikerű műsorának All Stars évadába, de idő előtt véget ért a tehetséges énekesnek a verseny. Szabó Ádám a kiesése után lapunknak elárulta: csalódott-e és azt is, mi lesz az első dolga, miután elhagyta a stúdiót…

Nevetésből, drámából és feszültségből most sem volt hiány, elképesztő produkciókkal szórakoztatták a zsűrit és a nézőket a Sztárban Sztár All Stars versenyzői, de két énekestől most is búcsúzni kellett. Szabó Ádám és Sipos Tomi számára ért véget a verseny. 

Szabó Ádám
Szabó Ádám (fehérben) nőként esett ki a Sztárban Sztár All Starsból Fotó: Bors

Szabó Ádám elérzékenyült a búcsúkor

A műsor jubileumi évadában először kellett nőt alakítania a fiatal énekesnek, ráadásul kétszer. Szabó Ádám először Bangó Margit bőrébe bújt, majd szexistennőként kellett táncolnia és énekelnie kifestve, hatalmas sarkakon, mély dekoltázzsal. 

– Hát a műmell nem olyan jó érzés, a magassarkú cipő annál is inkább, az zseniális, csak alig bírtam már menni, szóval minden tiszteletem a nőké – kezdte lapunknak Ádám. 

De tényleg, komolyan mondom, teljes őszinteséggel. Mert én ugyan a próbákon több időt töltöttem ezeken a sarkakon, 1-2 órát, nagyon kemény volt, utána nem éreztem a lábamat, vagy ha éreztem, csak fájdalmat. És még ehhez jön a sminkelés, a haj, hogy minden patika legyen, szóval tényleg, éljenek a nők!

A szerelmes előadót nem zavarja, hogy nőként esett ki, és az sem, hogy véget ért számára a verseny, mert ahogy fogalmazott, minden perc megérte. 

– Én győzni jöttem, ahogy mindig, minden ilyen jellegű műsornak így indulok neki. De valahol véget kellett, hogy érjen, ez most így sikerült. 

Azért nem vagyok csalódott, mert most is azt érzem, mindent megtettem, beleadtam szívemet-lelkemet, nagyon sokat gyakoroltam, meg bele raktam minden tőlem telhetőt, akkor nem távozhatok szomorúan, sőt! Örülök, hogy eddig is eljutottam, ez az All Stars, a legjobbak vannak itt, előttem is nagy nevek estek ki, nagy nevek maradtak bent, örülök, hogy ennek a magnak a része lehettem! Persze nagyok sok dal lett volna, amit még szívesen elénekeltem volna! De úgy érzem, nagyon sok oldalamat megmutathattam ismét a zsűrinek és a nézőknek is, és 2020-ban már sikerült megnyernem ezt a műsort, nem lehetek telhetetlen, hálás vagyok!

Szabó Ádám
Szabó Ádám első dolga volt a kiesése után megölelni megszeretgetni feleségét Fotó: Facebook/Szabó Ádám

Elárulta, mi lesz az első dolga

Ahogy lehet, megyek a feleségemhez és megölelgetem, megszeretgetem és ez igazából életem végéig így lesz! Köszönöm neki, hogy végig támogatott! Furcsa lesz a jövő hét, hiányozni fognak a többiek, a próbák, még akkor is, ha már éreztem kicsit, hogy várom a végét. Mert bár nem jutottam el a döntőig, de örülök, hogy ilyen sokáig eljutottam, végignézve a mezőnyt ez is óriási dolog! 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek