Kiakadás

SzabyEst kiakadt a vonatbalesetet parodizálókra

Cs.G.

Létrehozva: 2024.10.12.

Durván beleállt a TV2 sztárja azokba, akik vonatbalesetről készítettek dalt. SzabyEst szerint mindent megtesznek a nézettség érdekében ezek az emberek.

Két nappal ezelőtt készített videót egy debreceni vlogger arról a tragikus balesetről, amiben egy 14 éves kislány az életét vesztette, mert zenét hallgatott és nem vette észre a vonat hangjelzéseit. A történet feldolgozása az embereket is felháborította, és többen követelték a kommentekben, hogy töröljék. Rengeteg influenszer mellett SzabyEst is szót emelt a videó készítőivel szemben.

SzabyEst
SzabyEst is kiakadt a videó készítőire / Fotó: Szabolcs László

Sajnos ismerem ezt a videóst, de mindig csak konfliktusunk volt egymással. 2017-ben engem is betalált, értelmetlen dolgokkal. De ez szerint túl megy minden határon. Én is csináltam olyan videókat, ami kiakasztotta az embereket, de ez már halottgyalázás szerintem. Bármit megtesznek a nézettségért, nem véletlenül készült el ez a videó, de ez most visszaszállt rájuk

– mondta el sarkalatos véleményét az énekes, akit mélységesen felháborított ez az eset.

SzabyEst odaszólt PSG Oglinak

Szabynál nem ez az első, hogy olyan dologért emeljen szót, amivel nem ért egyet. Nem is olyan régen PSG Ogli 7-tel akasztotta össze azt a bizonyos bajuszt, és konkrétan bohócnak nevezte.

Nem kell az érettségi, hát majd elmész tévéműsorba, majd táncikálsz egy televíziós műsorba, az bőven elég ahhoz, hogy sikeres legyél. Hiszen az Ogli azt gondolja, hogy ő sikeres és ő már valami nagyon nagy ember, azért mert ő a Dancing with the Stars-ban szerepel. Holott igazából a parkett bohóca – kezdte Szaby. – Nem tudom, hogy az Ogli honnan keresi a pénzét, és hogy a dubajozás nála milyen formában jön havonta szóba. Én például azért voltam ott, mert 2018-ban megnyertem egy vlogger versenyt, amire maga Dubaj kormánya hívott ki, emiatt minden évben visszatérek – vágott oda Szaby egy durvát Oglinak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek