Diagnózis

Szívszorító vallomásban tárulkozott ki rákbetegségéről a sorozatsztár

KL

Létrehozva: 2024.10.09. 13:50

A színésznő elárulta, hogy van most.

A 2005 márciusában indult el a The Office, vagyis A hivatal című sorozat, ami a mai napig nagy népszerűségnek örvend a nézők körében, a szereplők egy része pedig azóta is tartjaák a kapcsolatot egymással.

A színésznő daganatos betegséggel küzdött, de ma már tünetmentes Fotó: Pexels

A Pam Beesleyt játszó Jenna Fischer aktív a közösségi médiában is, rendszeresen beszámol arról, hogyan alakul az élete. Azonban az utóbbi időben ritkábban posztolt, ennek pedig megvolt az oka, ugyanis a színésznőnél daganatos megbetegedést diagnosztizáltak. Ugy tudni, hogy a rák egy agresszív fajtája támadta meg a szervezetét.

Jenna Fischer az Instagramon osztott meg részleteket a mellrákkal való küzdelméről. Elárulta, sokáig parókával és sapkával próbálta leplezni a betegségét, de most már tünetmentes és jók az eredményei. A színésznő tavaly októberben rutin mammográfiára készült, és még a sorozatból is idézett ezzel kapcsolatban: „vigyázz a ketyegő időzsákjaidra”.

Ezután egy ultrahangvizsgálatra is elküldték, amely során daganatot találtak a bal mellében. Decemberben pedig első stádiumú mellrákkal diagnosztizálták. Elmondása szerint az őt megtámadó rák formája agresszív, de kezelhető. Januárban lumpektómiát végeztek rajta, azaz eltávolították a mellszövetének egy részét. Szerencsére a rák nem terjedt tovább, de biztosra mentek, Fischer kemoterápián és sugárkezelésen is átesett. Mostanra pedig már rákmentes.

Örömmel mondhatom, hogy remekül érzem magam

- olvasható Jenna Fischer posztjában.

A színésznő azért osztotta meg a nyilvánossággal a történetét, hogy felhívja a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára.

− A daganatom olyan kicsi volt, hogy fizikai vizsgálaton nem lehetett megtapintani. Ha hat hónappal tovább várok, sokkal rosszabbul is alakulhattak volna a dolgok. Elterjedhetett volna... - idézi Jenna Fischer bejegyzéséből a The Guardien, a színésznő a figyelemfelhívás mellett fontosnak tartotta, hogy kifejezze támogatását a többi mellrákkal élő nő felé.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek