Luxus

Videóra vették! 300 milliós kocsival lepte meg magát Szoboszlai

Natasha

Létrehozva: 2024.10.18. 18:00

Nagyon úgy tűnik, hogy a Liverpool sztárja szereti a különleges autókat, ugyanis Budapest belvárosában egy Lamborghini Revueltóval kapták le, aminek elég borsos ára van. Szoboszlai Dominik azonban megteheti, hogy ilyen csodajárgányokra költsön.

A magyar focista igazán különleges napokat tudhat maga mögött, hiszen azután, hogy hétfőn győzelemre vezette a magyar válogatottat, Szoboszlai Dominik barátnője, Buzsik Borka kezét is megkérte szerdai posztja szerint. A nagy kérdést Budapest egyik patinás hoteljében tette fel egy óriási gyémántgyűrű kíséretében, és természetesen barátnője igennel válaszolt. De nem ez volt az egyetlen ajándék most Dominik életében, ugyanis a focistát csütörtökön egy méregdrága autóval videózták le. És nem is akármilyennel, ugyanis a kocsirajongók szerint, ezen kívül csak három ilyen járgány van Magyarországon...

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik fizetése megengedi, hogy a Lamborghinijéhez hasonló méregdrága autókkal lepje meg magát (Fotó: Szabó Miklós)

Szoboszlai Dominik új autója 

Azt valószínűleg már mindenki kitalálta, hogy nem egy ötforintos kocsiról beszélgetünk, hanem egy olyan járműről, amihez nagyon sok pénzre van szüksége az embernek. A Lamborghini új csúcsmodelljéről van szó, a Revueltóról, aminek indulóára 200 millió forint körül van, de extrákkal az ár könnyen elérheti a 250-300 millió forintot is. Nos, pont egy ilyen kocsiban kapták le Dominikot is, aki a Gresham-palota előtt mutatta meg új szerzeményét. Az ébenfekete autó már amúgy is vonzotta a tekinteteket, de akkor még inkább, amikor meglátták, hogy ki száll be a kocsiba. A focista ugyanis éppen a hotel előtt beszélgetett valakivel, amikor az egyik járókelő videózta az autót, majd a következő képkockán már az látszik, ahogy elhajt az új szerzeményével.

Természetesen a TikTok azonnal felrobbant a videó láttán, az autórajongók pedig özönlöttek a kommentszekcióban. Többen azt írták, hogy Dominik autója a negyedik Revuelto Magyarországon, valaki pedig még annak is utánanézett, hogy járműt szerdán hozták forgalomba. 

De beszéljen helyettünk a videó:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek