Műtét

"Szorított a mellkasom" - hirtelen lett rosszul a népszerű műsorvezető, kórházba került

H. M.

Létrehozva: 2024.10.21.

Műtéten esett át, miután mozdulni is alig bírt.

Jeremy Clarkson, a Top Gear és a Grand Tour egykori műsorvezetője elárulta, hogy szívműtéten esett át, miután hirtelen elkezdett romlani az állapota.

A 64 éves műsorvezető azt írta, hogy a nyaralásból hazatérve szorító érzést észlelt a mellkasában és zsibbadást a bal karjában. Hozzátette, egy pillanatra meg kellett győződnie arról, hogy a végtagjai megfelelően működnek, mert amikor felállt, nehezen bírt megmozdulni, küszködött, és nem tudott lemenni a lépcsőn anélkül, hogy ne fogta volna valaki kezét.

„Ezek a problémák mind egy nap alatt jelentkeztek, ami rendkívül pihentetővé tette a nyaralásom hátralévő részét, mert csak ültem egy fotelben, bort ittam és sajtot ettem.”

Clarksonnál nem jelentkezett szívroham gyanúja, ezt az oxfordi John Radcliffe Kórház dolgozói is megerősítették. Kiderült, hogy szív -és érrendszeri problémái vannak, ami miatt stentet ültettek be neki, amely eszköz megnyitja a beszűkült vagy elzáródott artériákat. Az ex-Top Gear műsorvezető elmondta, hogy nem igazán vette figyelembe az intőjeleket. Állítólag a Clarkson szívét tápláló artériák közül az egyik teljesen elzáródott, a másik kettő pedig közel volt ahhoz, hogy szintén elzáródjon - írja a BBC. A műsorvezető így nyilatkozott a műtét után:

„Most pedig, hála az oxfordi John Radcliffe-ben dolgozó óriási embereknek és az összes rendkívüli gépüknek, itt vagyok, és azon tűnődöm, hogy milyen íze van a víznek, és hogy lehet a zellert érdekessé tenni.”

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek