Győzelem

Ez komoly? Ő nyerheti a Sztárban Sztár All Stars-t, megszólalt a jósnő

Doris

Létrehozva: 2024.10.03. 03:00

Az ország jósnője szerint ketten is esélyesek a végső győzelemre. Lénárt Évi a Borsnak árulta el, szerinte ki lehet a Sztárban Sztár All Stars nyertese.

Óriási siker a TV2-n a Sztárban Sztár 2024-es évada, a Sztárban Sztár All Stars. A szériában olyan versenyzőket láthatunk, akik számára egyáltalán nem ismeretlen mások bőrébe bújni, hiszen már mind bizonyítottak az ország házibulijának korábbi évadaiban.

Sztárban Sztár All Stars
Sztárban Sztár All Stars 2024: A jósnő szerint két versenyző között fog eldőlni a verseny (Fotó: TV2)

A sikerműsorban jelenleg nyolc versenyző van még harcban a végső győzelemért, egészen pontosan Gubik Petra, Tóth Gabi, Oláh Ibolya, Oláh Gergő, Puskás-Dallos Peti, Szabó Ádám, Peter Srámek és Sipos Tomi közül fog kikerülni a Sztárban Sztár All Stars győztese.

Természetesen nemcsak a négytagú zsűrin, Lékai-Kiss Ramónán, a nemrég kórházba került Liptai Claudián, Stohl Andráson és Hajós Andráson múlik egy-egy produkció és énekes sikere, a közönség szavazata legalább annyira számít. Fontos, hogy az előadó mennyire tudja megérinteni azokat, akik a tévé képernyője előtt ülve nézik a verseny alakulását.

Bár még nyolcan versenyben vannak a végső győzelemért, október 5-én ismét két énekessel lesz szegényebb a mezőny. Nem csoda tehát, hogy máris beindultak a találgatások, és egyre inkább beszédtéma az, hogy vajon ki lesz a jubileumi széria győztese.

A jósnő szerint ketten esélyesek a Sztárban Sztár All Stars győztese címre

A Bors megkereste Lénárt Évi sztárjósnőt, parapszichológust a témában. Arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon ki nyerheti meg ezt az igazán izgalmas évadot. Vajon ki lesz a Sztárban Sztár All Stars győztese? Érdekes választ kaptunk!

— Mind a nyolc versenyző roppant tehetséges és sokoldalú. Én mégis úgy gondolom, hogy Oláh Ibolya és Peter Srámek között fog eldőlni a végső győzelem sorsa — árulta el megkeresésünkre az ország sztárjósnője.

Gubik Petra törte meg a férfiak nyerő sorozatát

Gubik Petra 2023-ban történelmi sikert ért el a Sztárban Sztárban, hiszen ő volt a verseny első női győztese, de a tavalyi évad minden szempontból kiemelkedő, hiszen olyan sem volt még, hogy az első három helyezett nő lett volna.

Vajon idén beigazolódik Lénárt Évi jósnő víziója?

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek