VALLOMÁS

„Büntetőtelepnek hívtuk” – Tilla élő adásban, Sebestyén Balázsnak tálalt ki az Ázsia Expresszről

Doris

Létrehozva: 2024.10.08. 19:20

A műsorvezető hat kilót fogyott négy hét alatt, miközben Stohl Andrással kalandozott a Fülöp-szigeteken. Till Attila az Ázsia Expressz kapcsán volt Balázsék vendége.

Till Attila és Stohl András néhány hónapja vágtak neki a TV2 kaland-realityjének, nyitottan és kíváncsian várták, mit tartogat számukra az Ázsia Expressz. Bár Tilla és Buci már kiestek az embert próbáló versenyből, Tilla máig élete egyik legszebb emlékeként tekint vissza a sok hajszára és azokra a hétköznapitól teljesen eltérő, extrém szituációkra.

Ázsia Expressz
Till Attila és Stohl András még jobban összebarátkoztak az Ázsia Expressz alatt (Fotó: TV2)

Till Attila hat kilót fogyott az Ázsia Expressz alatt

A műsorvezető Katona Andorral, az Ázsia Expressz kreatív producerével volt kedd reggel Balázsék vendége a Rádió 1-en, hogy élő adásban néhány titkot áruljon el a nagy sikerű kaland reality-ről.

− Negyedik héten estünk ki. Most ezen a héten valaki megnyeri, hát mi már nem rúgunk labdába. Hat kilót fogytam a négy hét alatt, vagy öt kilót. Büntetőtelepnek hívtuk egyszerűen a Bucival, de nagyon szerettük. Szerintem én jobban szerettem, mint a Buci, ráadásul én voltam az egyik a stábban, aki a legeslegjobban szerette, nem tudom, ennek mi az oka. Én vagyok az, aki könnyebben el tudom engedni a dolgokat. Voltak, akik könnyebben elkezdtek hisztizni, hogy ők enni akarnak, vagy normális helyen akarnak aludni, de aki így áll hozzá, az bajban van. Meg kell amúgy védenem a játékosokat, mert sokkal nehezebb volt sok helyzet, mint amit a tévében látunk. Szóval, amikor valaki kiborult, abban már benne volt, hogy hol vécézett, hol aludt. Mindig fel van gyorsítva a vágás, iszonyú fárasztó stoppolni. Sokkal tovább keresel szállást, mint ami adásba kerül, és azért ez felemészti az embert - fogalmazott élő adásban Tilla.

Balázs arra is kíváncsi volt, hogy egy idegen országban a stáb hogy vigyáz a szereplőkre, amikor például beülnek egy helyi ember kocsijába. Honnan tudják, hogy a sofőr nem egy sorozatgyilkos?

− Az Ázsia Expressz egyszerre egy álom forgatás szempontjából, mert az ember utazik és olyan tájakat és gyönyörű helyeket lát, amit egyébként turistaként se tudna látni, de egy rémálom a logisztika szempontjából. Műsorkészítőként főleg az egyébként, hogy ott vagy a felelősséggel, hogy mindenki, a szereplők, a stáb biztonságban legyen, miközben mindenki szanaszét van. A legtöbb reality úgy forog, hogy valahova beköltöznek, ott élnek együtt, tudsz róluk gondoskodni, tudod, hogy jó helyen vannak. Itt azt sem tudod, hogy ki hol van, hol szállt meg, hol alszik. A logisztikát és a biztonságot egy külföldi gyártó cég oldja meg, ők segítenek. Minden párossal van egy stáb és egy helyi segítő - árulta el a kreatív producer, Katona Andor.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek