HOLLYWOOD

Elárulta a bennfentes, ki jelentheti a legnagyobb veszélyt Tom Cruise-ra

H. M.

Létrehozva: 2024.10.17. 20:30

Úgy tűnik, Tom Cruise-t nem érdekli az érte aggódók véleménye.

A híres színész még mindig bevállalja a rizikós jeleneteket, ez Tom Cruise legújabb filmjének megjelenésekor is feltűnhetett a nézőknek. Ezzel pedig egy nagy baj van – állítja az egyik bennfentes.

'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One' US Premiere Tom Cruise
Tom Cruise már lassan 30 éve szerepel a Mission: Impossible-filmekben (Fotó: Northfoto / Hot Magazin)

Tom Cruise és a veszély

Az sztárt a jövőre bemutatásra kerülő nyolcadik Mission Impossible film egyik jelenetének forgatásán látták, amelyben veszélyesen lóg egy sárga Stearman kétfedelű repülőgépen magasan az angliai Oxfordshire felett. A pilóta egy teljes testet borító zöld ruhát öltött magára, ami arra utal, hogy őt valószínűleg digitálisan eltávolítják majd az utómunka során. Cruise-t egy légi összecsapásban is láthatjuk Esai Morales-szel, aki a terrorista Gabrielt alakítja a produkcióban. A tapasztalat és rutin ellenére Tom Cruise, a 62 éves hollywoodi színész állítólag ijedtnek tűnt, amikor ezen a jeleneten dolgoztak Angliában.

A színész még mindig próbál kitartani a filmes szokásai mellett, miközben a rossznyelvek szerint nem hajlandó elfogadni, hogy eljárt felette az idő. A négyszeres Oscar-díjra jelölt színész nem hallgatni azokra, akik azt mondják neki, hogy ideje lenne a kaszkadőrmutatványoktól visszalépni – írja a Knewz. Kollégái így nyilatkoztak a filmsztárról:
 

„Tomnak van ez a legyőzhetetlenségi komplexusa, és tényleg azt hiszi, hogy ő egy felsőbbrendű lény, aki még idős korában is képes lesz véghez vinni ezeket a mutatványokat”.


A színész a közelmúltban még egy kockázatos mutatványt is végrehajtott a forgatáson kívül, amit a fél világ láthatott: augusztus 11-én a párizsi olimpia záróünnepségén a stadion tetejéről egy drótkötélen a Stade de France stadionba ereszkedett.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek