Babavárás

Terhességéről vallott Tornóczky Anita: "Nincs bennem félelem"

Zs.

Létrehozva: 2024.10.10. 07:00

A híres kismama a terhessége utolsó szakaszába lépett, ami bizony fizikailag igencsak megterhelő számára, köszönhetően több régi balesetnek. Tornóczky Anita jelenleg fájdalmakkal küzd, de ettől függetlenül is nagyon boldogan várja a kisfia megszületését.

Tornóczky Anita július első napjaiban jelentette be, hogy gyermeket vár. Az örömhírre sokat kellett várnia, hiszen több mint öt éven át próbálkoztak lombikprogrammal, mire végül úgy döntött egy lélek, hogy náluk szeretne leszületni. Ma már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú cseperedik az édesanya pocakjában, aki az elmúlt három hétben több mint fél kilóval gyarapodott, feladva ezzel a leckét az édesanyja szervezetének. 

Tornóczky Anita
Tornóczky Anita kisbabája nagyon nagyot nőtt az elmúlt hetekben (Fotó: Szabolcs László)

Tornóczky Anita sérülései

Anita számára nem egyszerű a babavárás, "köszönhetően" annak, hogy fiatalabb korában olyan vagány életet élt, aminek a következményeként számos komoly sérülést összeszedett. Motorbalesetben eltört például a lábszára, megsérült a gerince és a térde is... Ezek a gyógyulásuk után nem okoztak elviselhetetlen panaszokat, de a terhesség utolsó szakaszában bizony minden fennálló probléma felerősödik, pláne akkor, ha az édesanya teste vizesedni kezd. A kismama jelenleg ezekkel a problémákkal küzd. 

Tornóczky Anita
Tornóczky Anita a terhessége elején, nyáron még bátran járta a fesztiválokat (Fotó: Bors)

Alig kapok levegőt! 

Anitával telefonon sikerült beszélnünk, akitől megkérdeztük, hogy hogy érzi magát a terhessége utolsó heteiben? 

Hat hét múlva megérkezik a babánk, amit már nagyon várunk

- kezdte a megszólalását Tornóczky Anita 

Ő köszöni, nagyon jól van, én kevésbé... Sajnos a vizesedéstől nehezen mozgok, fekve gyakorlatilag nem kapok levegőt, a baba a hasizmaim miatt már nem fér el komfortosan, arról nem is beszélve, hogy az elmúlt három hétben több mint fél kilót szedett magára, vagyis egyre nagyobb. Az életem során kb. mindenem műtve volt már, a térdem, a lábszáram és a gerincem is, ezek most mind fájnak egyszerre. Ennek ellenére is végtelen izgalommal és boldogsággal várjuk a gyermekünket, akit remélhetőleg természetes úton hozok majd világra. A szüléssel kapcsolatban nincs bennem félelem, több milliárd nő szült már, szerintem nekem is menni fog.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek