Táncpróba

Mi történt? Tóth Gabi elsírta magát a Dancing with the Stars próbáján

D.G.

Létrehozva: 2024.10.26. 15:05

Nagyon mozgalmas és izgalmas ez az időszak az énekesnő számára, akit az elmúlt hetekben a Sztárban Sztár All Starsban láthattak a nézők. Tóth Gabi ma pedig már a TV2 táncos showműsorában mutatkozik be, amiben párjával, Papp Máté Bencével szerepel.

Október 26-án, immár ötödik évadával érkezik a Dancing with the Stars, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. A TV2 showműsorában többek között parkettre lép Tóth Gabi párjával, Papp Máté Bencével, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka, Kucsera Gábor, Szabó Zsófi. Az énekesnő lapunknak elárulta: szerelme nagyon szigorú vele a próbákon, át is nevezte ezredesnek. 

Tóth Gabi
Tóth Gabi számára nagy kihívás a Dancing with the Stars, de nagyon örül neki / Fotó: Nánási Pál

Elsírta magát a próbán Tóth Gabi

Az énekesnőnek nem sok ideje volt az elmúlt hetekben a pihenésre. Tóth Gabi a múlt héten véget ért Sztárban Sztár All Stars minden adásában szerepelt, és ma pedig már kezdődik a Dancing with the Stars, amiben szerelmével, Papp Máté Bencével versenyeznek. 

– Semmi pihenés nem volt, ahogy vége lett a Sztárban Sztárnak, másnap már volt egy közös nyitánypróbánk, utána azt a vasárnapot tudtuk csak pihenéssel tölteni – mondta a Borsnak Tóth Gabi. – De még aznap este bedurrant a fogam, igazából mostanra lettem jól, mostanra gyógyultam meg. Az egész drukkhelyzet, meg az, hogy bizonyítani akarsz, összerántja az embert. De két napja nagy sikerélményként éljük meg a próbákat, hogy kezd átíródni bennünk a tánc, a táncunk! El is bőgtem magam akkor, mert akkor volt először, hogy mindent úgy sikerült megcsinálni, ahogy szerettem volna! És a végén olyan szinten kijött belőlem a megkönnyebbülés, vagy sikerélmény. Mert nagyon jó volt ezt megélni, hogy megcsináltuk! Elsősorban magamnak szeretnék bizonyítani, de a táncunkban szakmailag mindenkinek bizonyítani. 

Mert nekünk nagyon sok olyan dolog van, az emberekben van kétely velünk kapcsolatban és ezzel a táncunkkal egy nagyon intim pillanatunkba engedjük be a nézőket, megmutatjuk a lelkivilágunkat a mozdulatainkon keresztül, megismerhetnek bennünket anélkül, hogy bármit mondanánk magunkról! Remélem szombaton is be tudjuk mutatni úgy a táncunkat, ahogy a próbateremben. Mert eddig ugye csak a négy fal között táncoltunk, meg egy-két hozzátartozónknak mutattuk meg, na meg a tánctanárok látták, akik felügyelték a gyakorlásainkat, de ez most más lesz! Sokkal másabb lesz, mint a Sztárban Sztárban, ez azért nagyobb kihívás!

Az énekesnő szerint az, hogy a műsorban a táncpartnere az, aki az életben is a párja, csak bizonyos helyzetekben segítség.

– Nyilván, ha egy idegennel táncolsz, akkor ott a legjobb formádat akarod mutatni, nem fogsz hisztizni. De amikor már megvan a bizalmi viszony, akkor simán mondod, hogy „jaj, most már nincs kedvem, elfáradtam, fáj a lábam.” Jobban megy a nyüszögés, ilyenkor Máténak nagy feladat engem innen visszarántani. De szerencsére én is szorgalmas vagyok, hiába ha egy próba végén azt mondom, nem bírom, hazamegyek, utána úgyis még háromszor meg fogom csinálni.

Bár Gabit nem nagyon kell noszogatni a próbákon, ha kell, a párja szigorú vele.

Nagyon szigorú, már úgyis hívom néha, Papp Máté hadnagy, vagy ezredes, mert olyan tud lenni, mint egy katonatiszt! Otthon is szoktunk gyakorolni, amiből voltak is kisebb balesetek, múltkor lerúgtuk a vázát, egy emelésnél majdnem felrakott a galériára, de azért odafigyelünk. Olyan a házunk, hogy az egészet körbe lehet járni, van, hogy én ülök a kanapén, Máté meg rumba sétálgat. Hannika meg eközben olyan szemekkel néz minket, mint Juronics Tamás, olyan szigorú. De mindig mondja, hogy ügyesek vagyunk!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek