Anyaság és hivatás

Tóth Gabi és Papp Máté Bence: "Hanni nagyon büszke ránk!"

Létrehozva: 2024.10.09. 10:00

A dolgozó édesanyák egyik rémálma az, hogy a munkájuk miatt nem jut elegendő idejük a gyermekükre. Az énekesnő szerencsére talált erre egy praktikus megoldást, mutatjuk mit csinált Tóth Gabi kislánya a próbák idején.

Két műsorban is szerepel idén ősszel Tóth Gabi: a Sztárban Sztár All Stars című át­vál­to­zó­show mellett elindultak a Dancing with the Stars próbái is. Gabi hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát a próbafolyamatokba, amelyek iránt a kislánya, Tóth Gabi kislánya, Hannaróza is élénken érdeklődik, aki hamarosan ötéves lesz.

Tóth Gabi, Tóth Gabi kislánya
Tóth Gabi kislánya, Hannaróza szereti a színpaddal járó kellékeket, így a sminket is - Fotó: TV2 / hot! magazin

Hannaróza Tóth Gabi számára a legfontosabb

A tánc és nyilvánvalóan a zene, az egész muzikális világ – amibe beleszületett – iránt nagyon érdeklődik. Szerintem anyatejként szívta magába a zenét! – kezdte nevetve Gabi a hot!-nak. – Még csak decemberben lesz ötéves, tehát pontosan nem lehet látni, hogy végül melyek lesznek azok a területek, amelyek majd érdeklik. Lehet, hogy semmi köze nem lesz sem a zenéhez, sem a tánchoz, de szeretnénk megismertetni és belevinni ebbe a közegbe. Akkor sem leszek szomorú, ha csak hobbiszinten érdekli, de akkor sem, ha még annyira sem. Jelenleg azonban egyértelműen azt látjuk, hogy jól érzi magát ebben a világban: imádja a rivaldafényt, sminket, a rengeteg ruhát és jelmezt. Örülnék, ha hasonló pályán indulna majd el, mint amin én vagyok, de nem nyomasztom ezzel: azt szeretném, ha ő döntené el, hogy mi az, ami érdekli, mi a célja, és mi az, amelyben érzi azt a szenvedélyt, amelyben kiteljesülhet.

Tóth Gabi kislánya most próbákra jár

Az énekesnő, amikor csak teheti, elviszi magával a próbákra a kislányát. Ezeken Hanni jól érzi magát, Gabi pedig nyugodtabban készül a műsorokra.

hot feltöltés tóth gabi
Tóth Gabi terve, hogy megváltoztassa az emberek hozzáállását a párosukhoz – Fotó: :Bánkúti Sándor / hot magazin

Amikor kisebb volt, sokkal nehezebb volt a helyzet, mert nem vihettem el a négy-öt órás próbákra, de ahogy nőtt, egyre jobban érdekelte, hogy mivel foglalkozom – mondta Gabi, aki a párjával, Papp Máté Bencével együtt készül a Dancingre. – Hanni nagyon jól kijön Mátéval, most például az ő táncos videói a kedvencei, állandóan azokat nézegeti a telefonunkon. Úgy látom, Hanni nagyon büszke ránk, és szerintem örül annak, hogy az anyukája ott van a televízióban – mosolyodott el az édesanya.

Mi biztosak vagyunk benne, hogy valódi őstehetség. Annyira megható, ahogyan ezen a korábbi videón Tóth Gabi kislánya énekel édesapjának.

Tóth Gabi kislánya mellett önmagával való küzdelméről is mesélt

Az énekesnő nyugodt szívvel vetette bele magát a tennivalók sűrűjébe. Általában táncpróbákkal indulnak a délelőttjei, aztán déltől ötig folynak a Sztárban Sztár All Stars próbái, ezt ismét néhány óra tánc követi, este pedig szöveget tanul.

Mindig is nagy teherbírású ember voltam. Hiszek a csillagjegyekben, én pedig Bak vagyok, akikről azt mondják, hogy munkamániásak. Ezt vállalom! Szeretem, ha van egy rendszer az életemben, ha valami motivál, és mehetek, készülhetek valamilyen munkára. Ha otthon kell lennem, legfeljebb két-három hetet bírok ki, utána már minden bajom van. Azt érzem olyankor, hogy már mennék, tennék valamit, és már agyalok, hogy mi lehet a következő munka. Világéletemben így működtem – mondta lelkesen, de persze azt nem tagadja, hogy vannak napok, amikor meg kell küzdenie önmagával. – Imádok énekelni és táncolni, de azért nyilván érzem, hogy ez a tempó néha fáj, főleg reggelente felkelni és bemenni a táncterembe. Meg kell küzdenem magammal: ha fáradt vagyok vagy fáj a lábam, akkor is nyomnom kell.

Természetesen mindkét műsorban szeretne szép helyezést elérni, de emellett van egy másik motivációja is.

Az elmúlt időszak után legfőképp az a célom, hogy megismerjenek bennünket Mátéval az emberek, és lerombolhassuk az előítéleteket vagy a kialakult nem valós képeket. 

Bűvös hármas

Gabinak a pályafutása alatt még egyetlen versenyben sem sikerült elhoznia a győztesnek járó trófeát, de a dobogó harmadik fokára többször is felállhatott. A Megasztár második évadában is harmadik lett, ahogyan a Sztárban Sztár harmadik évadában is.

hot feltöltés címlap
A hot! legfrissebb számában is számos exkluzív sztársztorit olvashat - Fotó: archív / hot! magazin

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek