Tündérszépek 2024

A Tündérszépek 2024-es győztese sok kritikát kapott: Azt mondják, hogy túl vékony vagyok

Nicole

Létrehozva: 2024.10.13. 10:40

Újabb királynőt avattak a Tündérszépek 2024 országos szépségversenyen. A Tündérszépek győztese Zsani lett, aki nagyon tudatosan építi az életét, ezért most a legfontosabb az, hogy befejezze az egyetemet.

Hat éve foglalkozik modellkedéssel a Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztese, Hegyi Zsanett. A huszonegy éves egyetemi hallgatóval korábban előfordult, hogy egy-egy kritikát a szívére vett, mára azonban megtanulta kezelni ezeket.

Tündérszépek győztese
A Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztese a koronán kívül a különdíjat is bezsebelte - Fotó: Bánkúti Sándor / hot magazin

Egy évvel ezelőtt megviselt és rosszulesett egy külsőmet ért kritika, de ma már az építő véleményeket megfogadom, a rosszindulatú megjegyzéseken pedig nevetek egy jót. Sokszor megkapom például, hogy fel van töltve a szám, holott teljesen a természetesség híve vagyok, tehát semmim sincs megműtve. Ezért akár még bóknak is vehetném ezeket a megnyilvánulásokat! – kezdte Zsani a hot! magazinnak. – Azt is sokan mondják, hogy túl vékony vagyok, de én így érzem jól magam a bőrömben. Egyébként nem vagyok hízásra hajlamos, ezért bármit eszem, nem hízom el tőle. Nem követek különösebb diétát, sőt kifejezetten édesszájú is vagyok. Emellett szerelmes vagyok az olasz és a magyar konyhába!

Zsanett életében a sport is fontos szerepet játszott. Tíz éven keresztül ver­seny­sze­rűen lovagolt.

– Ötéves voltam, amikor elkezdtem lovagolni Micivel, majd később vele is versenyeztem. Ma viszont már nem lovagolok, mert Mici nagyon öreg, de annyira a szívemhez nőtt, hogy még mindig velem van. Nem tudtam megválni tőle.

Különös helyet foglal el a szívében a lova, Mici - Fotó: archív / hot magazin

Mindenképp nyerni akart a Tündérszépek 2024 országos szépségversenyen

A modellkedésben az egész családja és a barátai is támogatják, sőt a párja is örül a sikereinek.

– Mindenki azt mondta, hogy jó lennék ebben, ezért tizenöt évesen belevágtam. Anyukámmal együtt megnéztük az ügynökségeket, néhányat kiválasztottam, majd elmentem castingra. Mindenhonnan pozitív visszajelzéseket kaptam, végül anyukámmal együtt választottam ki azt az ügynökséget, akikkel három-négy évig dolgoztam. Ezt egy kis szünet követte, utána pedig szabadúszó lettem – mesélte.

Szerencsére a barátom nagyon támogató mind a modellkedés, mind a szépségverseny terén. A kapcsolatunk elején éreztem, hogy picit fura a páromnak az, hogy másokkal járok fotózásra, de gyorsan megszokta, és megértette, hogy ez normális.

Zsanett már korábban is részt vett szépségversenyen, de ott nem a győzelem volt a fontos a számára, hanem a tapasztalatszerzés.

A Tündérszépeken viszont mindenképpen győzni szerettem volna. Sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne nyerni. Ennek ellenére el sem hittem, hogy a különdíjat és a koronát is én nyertem meg! – mondta lelkesen.

A szülei mindenben támogatják - Fotó: archív / hot magazin

A Tündérszépek győztese jól kezeli az iskolával járó stresszt

Jelenleg azonban Zsanett legfontosabb feladata az, hogy befejezze a tanulmányait. A harmadik félévét kezdte el a Budapesti Gazdasági Egyetemen kereskedelem és marketing szakon.

A szakmámban szeretnék majd elhelyezkedni. Az előző félévet passziváltattam, mert Kínába utaztam két hónapra modellkedés miatt, de most a tanulás az első. Az iskolával járó stresszt jól kezelem; nagyjából a középiskolában elengedtem. Korábban persze volt, hogy nagyon ráfeszültem arra, hogyan teljesítek, de most már tudom, hogy ez teljesen felesleges. Az órákon igyekszem odafigyelni, és magamba szívni a tananyagokat, így otthon kevesebbet tanulok, és még a mo­dell­ke­dés­re is jut időm.

Szépségkirálynőként kezdték

Zsani nyitottan áll ahhoz, hogy a médiában szerepeljen, hiszen több olyan korábbi szépségkirálynő is van, akik a korona megszerzése után szép karriert futottak be a televízióban. Ilyen például Horváth Éva, Gelencsér Tímea vagy Sydney van den Bosch.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek