Anyaság

Turi Xénia: „Magányos és ijesztő egyedül gondoskodni egy csecsemőről”

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.10.17.

Love Island egykori szereplője lassan egy hónapja adott életet kislányának. Turi Xénia elárulta, milyen érzéseket élt át ez alatt az egy hónap alatt.

Édesanyának lenni a világ legcsodásabb és egyben legfélelmetesebb dolga tud lenni. Turi Xénia, a Love Island című műsor szereplője egy hónapja adott életet kislányának. Azonban már a terhesség alatt sokszor felreppent a pletyka, hogy a gyermek apjával már nem alkotnak egy párt...

Turi Xénia
Turi Xénia alig várta, hogy kezében tarthassa kislányát (Fotó: Turi Xénia)

„Most vagyok igazán szerelmes”

Xénia a napokban a közösségi oldalán mesélt arról, hogy az elmúlt hónapban milyen tapasztalatokkal gazdagodott kislánya mellett.

Magányos és ijesztő egyedül gondoskodni egy csecsemőről, de mindig úgy érzem, mikor egy nehezebb napot zárunk, hogy egymást gyógyítjuk! Míg várandós voltam, nagykanállal ettem a stresszt, amit biztosan ő is érzett, azóta próbálom őt kárpótolni és távol tartani minden rossztól. És a rossz emberektől... Egy biztos, eddig azt hittem, voltam már szerelmes, de mióta Ő van, tudom, hogy még sosem voltam. Mert most vagyok igazán

 – írta a korábbi valósáshow-szereplő a huszonnégy óráig látható Instagram történetében.

Elrontott mellműtéte miatt nem szoptat Turi Xénia

Xénia egyik videójában már mesélt az elrontott mellműtétéről, azonban akkor még ő sem gondolta volna, hogy ez gátolni a fogja szoptatásban.

– Régebben volt egy elrontott mellműtétem. Ezek után annyira érzékeny lett a mellbimbóm, hogy ha a pólóm hozzáér is, rosszul vagyok. Így nem szeretném erre tenni a kicsit, de még a fejéssel egyszer megpróbálkozom, de nem szeretném a fájdalommal stresszelni sem magam, sem a kicsit, és így biztosan béke és nyugodtság lesz – szögezte le Nia a Ripostnak, aki már felkészítette a magánklinikát is, hogy nem fogja kebleire venni, és úgy táplálni a kicsit.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek