Álommunkahely

Veszélyben a királyi család sorsa? Kiderült a trónörökös György herceg titka, ezt szeretné valójában csinálni az uralkodás helyett

K.B.

Létrehozva: 2024.10.12. 15:00

Vilmos herceg első szülöttje érdekes álmot talált magának.

Bár sokan irigylik a királyi család életszínvonalát, abba kevesen gondolnak bele, hogy egy hétköznapi ember életéhez képest sokkal, de sokkal több elvárással és kötöttséggel is jár az uralkodó családba születés. Ezt kell átélnie György hercegnek is, aki a születése pillanatától kezdve arra lett felkészítve, hogy egyszer az apját követve trónra lépjen. Bár jelenleg "még csak" a második a trónöröklési rangsorban, III. Károly király korát és egészségügyi állapotát elnézve néhány éven belül várhatóan ő lesz az első számú várományosa a brit birodalom trónjának. A 11 éves kisfiúnak pedig kortársaihoz hasonlóan teljesen más karrierút kelti fel a figyelmét, mint ami a szülei által ki van kövezve neki.

Vilmos és Harry herceg Hot feltöltés
György herceg az uralkodás helyett a pizzasütést választaná magának felnőttkorában /Fotó: Northfoto / Hot magazin

Phil Dampier királyi szakértő árulta el a The Sunnak, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg annak ellenére, hogy milyen helyzetben van a legidősebb gyermekük, egyelőre nem erőltetik rá a hagyományosnak mondható karrierutat, amely a trónhoz vezet. Például a kis György herceg összes felmenője teljesített katonai szolgálatot fiatalkorában, viszont a szakértő szerint ez vele szemben  nem lesz elvárás, ha Katalinon múlik. 

A lap beszámolt arról is, hogy a fiatalkorú gyermek mit szeretne csinálni, ha felnő. Egy olasz pizzériában járt nemrég a wales-i hercegi páros a fiukkal, ahol György tátott szájjal bámulta a fatüzelésű kemencéket és kijelentette, hogy számára ez az álommunka.

Ezt akarom csinálni, ha nagy leszek

 - mutatott rá a pizzasütőre György herceg a Wiveton Hall Cafe nevű étteremben. Kiderült, hogy a kisfiú rajong az olasz ételekért, és a szakácskodás sem áll tőle messze. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy néhány év múlva még mindig így gondolkozik-e.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek