Királyi család

Vilmos herceg szívszorító beismerést tett: nagyon hiányzik neki a múltja egy része

L.A.

Létrehozva: 2024.10.11. 15:00

A herceg a visszatéréséről is beszélt.

Nyári pihenésének vége óta Vilmos herceg meglehetősen elfoglalt a hivatalos feladataival, mióta visszatért dolgozni. Felesége, Katalin hercegné pedig bejelentette, hogy a kemoterápiás kezelése befejezése után visszatér bizonyos feladatokhoz, de megjegyezte, hogy elsődleges célja továbbra is megtenni, amit tud, hogy a rák ne legyen jelen a szervezetében.

Out-Sourcing Inc Royal Charity Polo Cup 2024
Vilmos herceg visszatért a hercegi teendőkhöz  Fotó: Northfoto

Vilmosról kiderült, hogy fiatalabb életének van egy olyan aspektusa, amely igazán hiányzik neki, és állítólag még utalt is rá, hogy egy napon visszatérhet ahhoz a tevékenységhez, amelynek élete nagy részét szentelte. Vilmos szeptember 10-én a Wales Air Ambulance főhadiszállásán járt, amikor érzelmes beismerést tett. A herceg a dél-walesi Llanelli bázison töltött ideje alatt bevallotta, hogy nagyon hiányzik neki a légi mentőszolgálatnál töltött ideje.

Vilmos két évig, 2015 és 2017 között légi mentős pilótaként dolgozott Kelet-Angliában. Most a légi mentők hetének alkalmából tett látogatása alkalmával kijelentette, hogy egy napon talán ő is visszatér.

Szívesen repülnék újra, önkénteskedhetnék

– mondta a herceg. A trónörökös a látogatás során azt is megemlítette:

– Nem tudom megállni, hogy ne beszéljek a helikopterekről és az orvosi felszerelésekről... Hiányzik minden, nagyon szeretnék még egy kicsit maradni.

Vilmos 2017-ben lemondott a légi mentőszolgálatról, hogy a hercegi feladataira koncentrálhasson, 2021-ben pedig bevallotta, hogy az az időszak komoly nyomot hagyott benne – írja a Mirror.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek