Királyi család

Imádnivaló: ezzel lepi meg esténként Vilmos herceg Katalint

H. A.

Létrehozva: 2024.10.18. 11:50

A hírek szerint a walesi herceg maga készíti el ezt az esti meglepetést, amikor a gyerekek már alszanak.

A walesi hercegi pár, Vilmos és Katalin még egyetemista korukban ismerték meg egymást, a szerelmük pedig azóta is a reflektorfényben áll. A pár hosszú éveken át randevúzott, és bár egy rövid időre szakítottak, végül ismét visszataláltak egymáshoz, és ezután már sosem váltak el. A mesébe illő esküvőjüket 2011-ben tartották, majd ezután saját családot alapítottak: első közös gyermekük, György 2013-ban jött a világra, őt követte Sarolta 2015-ben, majd Lajos, 2018-ban.

Vilmos és Harry herceg Hot feltöltés
Vilmos és Katalin már hosszú évek óta boldog házasságban él   Fotó: Northfoto / Hot magazin

Nehéz időszakon van túl Vilmos és Katalin

Habár kívülállóként mindez tökéletesnek és idillinek tűnhet, Vilmosnak és Katalinnak megvoltak a maguk hullámvölgyei. Az idei év különösen nagy kihívással kezdődött a számukra, miután a walesi hercegnénél egy hasi műtétet követően rákot diagnosztizáltak, majd kemoterápiás kezelésen esett át, amely a közelmúltban fejeződött be. Azonban, nehézségek ide vagy oda, a házaspár kitartott egymás mellett, és – bár már közel két évtizede együtt vannak – van egy gesztus, amelyet Vilmos a mai napig megtesz esténként a feleségének, amikor a gyerekeik már alszanak.

Bizonyára sokan szeretik a napot egy ital mellett lazítva lezárni, ez alól pedig a walesi hercegi pár sem jelent kivételt.

Vilmos gint és tonikot visz Katalinnak. Vigyáznak egymásra, de különböző módon

– súgta meg egy palotai bennfentes.

Ez a figyelmes gesztus rámutat arra, hogy Katalin és Vilmos ennyi év után is mennyire számít a másikra, és milyen szoros a kötelék kettejük közöttírja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek