Húsvét

Megtudtuk, mit eszik valójában húsvétkor Borbás Marcsi

Bors

Létrehozva: 2025.04.17.

Módosítva: 2025.04.17.

Húsmentes fogás, bárány és mézes krémes. Ezt a menüt készíti húsvétra Borbás Marcsi.

Húsmentes fogásokkal készül nagypénteken Borbás Marcsi, húsvét ünnepén pedig bárányt készít majd.

Borbás Marcsi
Húsmentes fogásokkal készül nagypénteken Borbás Marcsi, húsvét ünnepén pedig bárányt készít majd Fotó: Mediaworks

A Gasztroangyal műsorvezetője az év egyik legszigorúbb böjti napján csíkmadarasi krumplilevest tálal, amelybe extra hozzávalóként sáfrányos szeklice kerül, illetve juhtúróból gombóckák. Mellé úgynevezett csúsztatott palacsinta készül majd, aminek a különlegessége, hogy a tésztája egészen könnyű, habos, és csak az egyik oldalát kell megsütni. A rétegek közé narancslé és cukros darált mák kerül - írja a Mindmegette.

Borbás Marcsi húsvéti menüje

A műsorvezető húsvétkor szívesen készít bárányt. Ehhez fejenként egy báránycsülköt javasol. Azok számára pedig, akik nem kedvelik a bárányt, mézes mustáros csülköt ajánl, köretnek tejszínes rakott burgonyával. Desszertnek pedig mézes krémes készül Borbás Marcsiéknál.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek