Húsmentes fogás, bárány és mézes krémes. Ezt a menüt készíti húsvétra Borbás Marcsi.
Húsmentes fogásokkal készül nagypénteken Borbás Marcsi, húsvét ünnepén pedig bárányt készít majd.
A Gasztroangyal műsorvezetője az év egyik legszigorúbb böjti napján csíkmadarasi krumplilevest tálal, amelybe extra hozzávalóként sáfrányos szeklice kerül, illetve juhtúróból gombóckák. Mellé úgynevezett csúsztatott palacsinta készül majd, aminek a különlegessége, hogy a tésztája egészen könnyű, habos, és csak az egyik oldalát kell megsütni. A rétegek közé narancslé és cukros darált mák kerül - írja a Mindmegette.
A műsorvezető húsvétkor szívesen készít bárányt. Ehhez fejenként egy báránycsülköt javasol. Azok számára pedig, akik nem kedvelik a bárányt, mézes mustáros csülköt ajánl, köretnek tejszínes rakott burgonyával. Desszertnek pedig mézes krémes készül Borbás Marcsiéknál.