Celeb

Dráma a Totem forgatásán – Enyhe agyrázkódást szenvedett Novák Zalán

Bors

Létrehozva: 2021.08.24.

Vasárnap indult el a TV2 új, saját fejlesztésű műsora, a Totem. Már az első epizód is drámaira sikeredett, hiszen a Szarvasok csapatának instruktorát, Novák Zalánt baleset érte. A tegnap esti epizódból megtudtunk, hogy szerencsére nem történt nagy tragédia, de Zalán lapunknak elárulta, hogy hosszú másodpercek estek ki neki az ütés következtében.

Majdnem tragédiával végződött a Szarvasok csapatának első kincskeresése, amikor majd 4 méter magasból szakadt egy faág a csapat instruktorának, Novák Zalánnak a fejére. A volt Exatlonos szerencsére megúszta egy enyhe agyrázkódással és szinte azonnal tudta folytatni a csapattal az utat, de az eset megmutatta, hogy a Szarvasok mennyire nem tudnak még együttműködni.

Teljesen kiestek a dolgok. Enyhe agyrázkódást kaphattam, másodperceken keresztül nem tudtam, hogy hol vagyok és mi történhetett. De szerencsére csak egy nagyobb ütést kaptam, így a stábbal lévő orvos gyors vizsgálata utána kérésemre azonnal folytathattuk az utunkat – mesélte lapunknak Zalán, aki nem is maga miatt aggódott a leginkább, hanem a csapatáért.

Bárki lehetett volna, akire rászakad az ág. Úgy vagyok vele, hogy inkább én kapjam, mint bárki a csapatból, hiszen nekem az a feladatom instruktorként, hogy elérjem, hogy biztonságban érezzék magukat a játékosok – mondta, majd azt is elárulta, hogy a probléma fő oka az volt, ahogy az első két epizódból is látszik, hogy a csapatában mindenki vezéregyéniség. Ebben rejlik a csapata erőssége és egyben gyengesége is.

Itt mindenki vezető szeretett volna lenni, így lehetetlen volt őket szabályozni. Egy ilyen eset után se szólhattam volna rájuk, más módszerekkel kellett őket csapattá kovácsolni – tette hozzá Zalán, aki a módszereiről még nem rántotta le a leplet, hiszen ezt megtudhatjuk majd a Totem következő részeiből.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek