Celeb

Otthoni balesetben sérült meg Reviczky Gábor

Bors

Létrehozva: 2021.01.30.

Fájdalmat érez, amikor köhög vagy az orrát fújja Reviczky Gábor. Szerencsére nem a vírus támadta meg, hanem egy otthoni balesetben eltörte a bordáját.

Forrás: Knap Zoltán

A Bors autóvezetés közben, telefonon érte el a színművészt, aki épp a Dzsungel könyve próbájára igyekezett, s amikor hogylétéről kérdeztük, váratlan dolgot árult el.

Egy rossz mozdulat következtében eltört a bordám, amit eddig még jól viseltem, de valahogy az éjszaka folyamán valamit csináltam még magammal, mert arra ébredtem, hogy ha köhögök vagy az orromat fújom, iszonyatosan fáj. Nem tudom, hogy tudok a színpadon helytállni

– mondta el lapunknak a 71 éves Reviczky Gábor, aki már jelezte Hegedűs D. Gézának, legyen készenlétben, mert ha nem sikerül úgy teljesíteni, ahogy szeretne, akkor le kell váltania őt a Dzsungel könyvében.

Reviczky Gábornak mindennél fontosabb az egészsége, nemcsak törött bordájára vigyáz, az elsők között regisztrált a koronavírus elleni vakcináért.

„Minimálisan ugyan, de tartok az oltás mellékhatásaitól, de más kiutat nem látok a jelenlegi helyzetből. Ha van is egy kis mellékhatás, az nem olyan súlyos, mintha elkapnánk a vírust, ezért jobb a biztonság.”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek