Képrejtvény

El nem ismert zseni vagy? Csak a legjobb 1% tudja megoldani ezt a tesztet!

Bors

Létrehozva: 2024.07.01.

Igazán különleges képességekkel vagy megáldva, ha megoldod a képrejtvényt. Készen állsz a felismerésre?

Az optikai csalódásokban az az izgalmas, hogy játékos módon képesek megdolgoztatni az agyat. Ahhoz, hogy sikeres legyél, nem csak az összképet kell jól látnod, hanem a részleteket is fel kell ismerned! Az alábbi képen egy kalapos idős úr arca látható - legalábbis első ránézésre... Ha az emberiség különleges képességekkel rendelkező egy százalékába tartozol, akkor egy állatot is kiszúrsz a feladványban!

Átlátsz a trükkön? (Forrás: themindsjournal.com)

Ha nagyon nem boldogulsz a feladattal, akkor azt javasoljuk, hogy forgasd el a képet! Az alábbiakban a megoldást is felfedjük, de előtte eláruljuk, hogy ha azonnal rájöttél a megfejtésre, akkor rendkívül figyelmes vagy, emellett sasszemmel vagy megáldva. Az is kiderült rólad, hogy még mindig kapcsolatban állsz a gyermeki oldaladdal, ugyanis akár a játékos lurkók, te is könnyedén érzékeled a szokatlan dolgokat. Ha megoldottad ezt a gyakorlatot, akkor gratulálunk, tényleg zseni vagy!

Na de mit is kellett felfedezni?

Ha elfordítod a képet, egy csontot szagolgató kutyára figyelhetsz fel. A férfi szakálla valójában az állat feje, a ráncos szemek a kutya mancsai, az orr pedig egy csontdarab. Ha nem jártál sikerrel, akkor se add fel, némi gyakorlással te is profivá válhatsz!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek