Képrejtvény

Zseni vagy? Csak az emberek 1%-a tudja megoldani ezt a trükkös feladványt!

Bors

Létrehozva: 2024.08.01.

Könnyedén átlátsz a felszínen? Kvízünkből rögvest kiderül, hogy milyen képességekkel vagy megáldva!

Mennyire vagy jó a részletek elemzésében? Az alábbi képen három nő kézfeje látható, és csak annyi a dolgod, hogy a lehető leggyorsabban megfejtsd, melyikük lehet gazdag! Képes vagy erre néhány másodperc alatt? Ha igen, tényleg zseni vagy!

Ki lehet az igazán jómódú? (Forrás: themindsjournal.com)

Sara, Pam és Jessica jó barátnők, de csak az egyikük tehetős! Rájössz 3 másodperc alatt, hogy melyikük? Az ehhez hasonló agytorna képes javítani a memóriáját és a gyors döntéshozatali képességet. Annyit segítünk, hogy akkor tudod megoldani a feladványt, ha elsősorban az ábrán elrejtett hibákat kutatod!

Mennyire lennél jó nyomozó?

Lejárt az idő, az alábbiakban eláruljuk a megfejtést!

Ha elég szemfüles voltál észrevehetted, hogy Sara óramárkája "Verssace", ami egy hamisítvány, tehát biztos nem ő legjómódúbb a hölgyek közül. Pam arany karkötője kissé karcosnak tűnik, ami szintén kizáró ok, főleg, hogy Jessica valódi Tiffany-köves ékszert visel. Tehát Jessica a leggazdagabb! Te is rájöttél?

Ha sikerült megoldanod a feladványt, akkor éles szemed van, nagyszerű megfigyelőkészséggel vagy megáldva. Olvasol a sorok között, belőled aztán jó nyomozó lenne! Olyan, mintha egy titkosügynök lenne az elmédben, aki képes gyorsan helyes döntéseket hozni. Amennyiben nem jöttél rá a talányra, itt gyakorolhatsz!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek