A KARÁCSONYI IDŐSZAK KITŰNŐ ALKALOM ARRA, HOGY KICSIT IZGALMASABB, KÜLÖNLEGESEBB RECEPTEKET IS KIPRÓBÁLJUNK. TÉRJÜNK EL BÁTRAN A HALÁSZLÉ, RÁNTOTT HAL ÉS SÜLT KACSA KOMBINÁCIÓTÓL.
HOZZÁVALÓK 4 személyre:
Mindmegette magazin minden csütörtökön a Borsban - keresse az újságárusnál!
Olvasson kényelmesen: fizessen elő a Borsra!
Elkészítés:
1. A pulykamellet késsel nyissuk szét, klopfoljuk vékonyra, majd sózzuk, borsozzuk. Vágjunk le egy nagyobb darab alufóliát, és kenjük meg az olívaolajjal. Fektessük rá a baconcsíkokat, hogy éppen fedjék egymást, majd a pulykahúst is.
2. A felengedett gesztenyemasszát villával törjük össze, sózzuk meg, és egyenletesen osszuk el a húson. Szórjuk rá az apró kockákra vágott aszalt barackot, aztán szorosan tekerjük fel a hússzeletet a baconnel együtt.
3. Tegyük sütőtálba a roládot, és öntsünk alá egy kevés vizet. 200 fokos sütőben 60 perc alatt süssük készre. Végül nyissuk szét az alufóliát, és pirítsuk meg a bacont.
További receptekért keresse a Mindmegette magazint!