KAKAÓMÁNIA: A LEGTÖBB DESSZERTET ELKÉPZELNI SEM TUDNÁNK NÉLKÜLE, RENDKÍVÜL SOKSZÍNŰ ALAPANYAG.
HOZZÁVALÓK 14-15 darabhoz:
Tészta:
Töltelék:
Mindmegette magazin minden csütörtökön a Borsban - keresse az újságárusnál!
Olvasson kényelmesen: fizessen elő a Borsra!
Elkészítés:
1. A joghurtot habosítsuk ki a cukorral, a tojásokkal és a megolvasztott vajjal. A lisztben keverjük el a kakaó- és a sütőport, 1 csipet sót, majd keverjük a tojásos elegyhez.
2. A masszát kanalazzuk cső nélküli habzsákba. Nyomjunk belőle diónyi halmokat a tepsibe. Süssük készre 180 fokos sütőben kb. 18 perc alatt.
3. A túrót törjük át, keverjük ki a kétféle cukorral. Adjunk hozzá annyi tejfölt, hogy sűrű krémet kapjunk. Kenjük meg vele a korongokat, majd ragasszuk össze őket.
További receptekért keresse a Mindmegette magazint!