PR Cikkek

Koronavírus – Járvány félelem helyett, inkább gondolkodjunk a megelőzésben (x)

Bors

Létrehozva: 2020.02.28.

A média gondoskodik róla, hogy folyamatosan tudatában legyünk, bármikor bekövetkezhet egy negatív esemény az életben, legyen az természeti katasztrófa, terrortámadás, vagy jelen esetben a koronavírus. Óránként újabb és újabb fenyegető hírrel szembesülünk az egész világról, hol ütötte fel a fejét a vírus, kell-e járványtól tartani, féljünk-e, hogy karanténba kerülünk. A félelem rossz tanácsadó, a cikkben lévő megelőzési tanácsok hasznosak lehetnek Önnek is.

Járvány pszichózis okán vannak, akik kapkodva keresik a megoldást, legyen az gyógyszer, szájmaszk, illetve alternatív természetes készítmények, és vannak, akik tudatosabban gondolkodva megelőzésre fektetnek nagy hangsúlyt. 

Ha nincs szájmaszkod, használj száj-Maxot!

Induljon el a vírus bárhonnan is, a föld lakossága egy légtérben él. Vannak, akik legyintenek, mondván Kína messze van, és tessék, már Ausztriában is megjelent. Tehát, hamarabb elérhetnek hozzánk a „dolgok”, mint azt gondolnánk. Mindegy hogy honnan érkezik a vírus, számolni kell vele, hogy akár mi magunk, vagy szeretteink is esetleg betegek lehetnek. A személyes és területi járványügyi problémát még tetőzi, hogy szinte nincs védekezésre használható szájmaszk, vakcina. Ezek hallatán, akaratlanul is pánik alakulhat ki. Álljunk meg egy pillanatra és nyugodtan gondoljuk végig a dolgokat!

A megoldás: a tudatos megelőzés, az immunrendszer támogatása – hasznos tanácsok

Aki előre gondolkodik az nem félelemből, hanem tudatosan cselekszik és a megelőzés érdekében első lépésként az immunrendszerét erősíti. Mind emellett betartja a higiéniai előírásokat, mint például kézmosás, kézfertőtlenítés, fertőtlenítő takarítás, és nem utolsó sorban a zsebkendő helyes használata. 

Maximmun spray a maximális immunitásért

A BestNature Maximmun Spray egy Kombucha, gyümölcs flavonoid, Mandula – Cordyceps – Reishi – Shiitake gombatartalmú étrend-kiegészítő folyadék, melynek ereje a hatóanyagok szinergiájában és a spray formátumában rejlik.

A termék fő összetevői: 9 bogyós gyümölcs kivonata, 4 féle gyógygomba kivonata, plusz hozzáadott B-, és C-vitaminok.

A termék gazdag gyümölcs flavonoidokban és antocianidinekben. A ganoderma és a mandula gomba támogatja a természetes immunológiai védekezést, hozzájárul a normál immunválaszhoz. A termékben lévő vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer egészséges működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Az étrend-kiegészítők új generációja a szájon át felszívódó formula. A szájüreget bő vérellátása és vékony, gazdagon erezett nyálkahártyája viszonylag kis felülete ellenére is alkalmassá teszi különböző hatóanyagok felszívódására.

A mikro-méretű tápanyagok gyorsabban képesek felszívódni a szájnyálkahártyájáról, melynek köszönhetően a hatóanyagok közvetlen a vérkeringésbe jutnak, elkerülve a gyomorsav károsító, módosító hatásait. 

Tudjon meg többet a szájon át felszívódó étrendkiegészítőkről!

Még tartanak a februári akciók a Viva Natura egészség polcain! 

Rendeljen Maximmun spray-t februári akciónk keretében!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek