ZABOS SÜTIK: NEM CSAK KÁSÁT KÉSZÍTHETÜNK BELŐLE, DESSZERTEKHEZ IS FELHASZNÁLHATJUK A FINOM ÉS TÁPLÁLÓ GABONÁT.
Hozzávalók 12 darabhoz:
Mindmegette magazin minden csütörtökön a Borsban - keresse az újságárusnál!
Olvasson kényelmesen: fizessen elő a Borsra!
Elkészítés:
1. Forgassuk össze a lisztet, a zabpelyhet, a háromféle cukrot, a sütőport, a sót és az őrölt fahéjat. Egy másik tálban keverjük el az olajat, a tejet és a tojásokat, majd dolgozzuk a lisztes keverékhez.
2. Az almát és a répát tisztítsuk meg, reszeljük le, és forgassuk a tésztához.
3. Osszuk szét az almás-répás masszát egy 12 darabos muffintepsi papírkapszlikkal bélelt mélyedéseiben, és süssük meg a 200 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt.
További receptekért keresse a Mindmegette magazint!