PR Cikkek

Kaufino: a legnagyobb kedvezmények egy helyen (x)

Címkék
vásárlás

Bors

Létrehozva: 2021.08.18.

Ön is odafigyel arra, hogy vásárlásai során a lehető legtöbbet spóroljon? Akkor nem ismeretlen önnek az akciós újságok fogalma, amelyeknek köszönhetően minden héten kedvezményesen vásárolhat. Akciós újság azonban rengeteg van, ezért talán úgy érzi, teljesen elveszik közöttük. Erre nyújt megoldást a Kaufino portál, ahol számos szórólapot talál praktikusan, egy helyen.

Akciós újságok a Kaufinón

A Kaufinón megtalálja a legnagyobb magyarországi áruházak legfrissebb akiós újságait. Többé nem kell órákat töltenie keresgéléssel az interneten, hiszen itt mindent megtalál egy helyen. Válogasson kategóriák szerint, vagy használja az oldal keresőjét. A legnagyobb hipermarketek és szupermarketek között megtalálja a Penny Market, az Auchan, a Spar vagy a Lidl akciós újságait. Emellett számos egyéb kategóriában talál szórólapokat, mint például az Otthon és kert, Elektronika, Drogéria és kozmetika, Sport vagy Bútor.

Mindig aktuális ajánlatok

A Kaufino gondoskodik arról is, hogy mindig a legfrissebb ajánlatokat kínálja önnek. Ezért a főoldalon mindig a legújabb akciós újságokat találja. Mindig ügyeljen az akciós újság érvényességi idejére is, hogy biztosan ne maradjon le semmilyen akcióról. Figyeljen arra is, hogy az újságokat általában az érvényességi idejük előtt teszik közzé. Például a Tesco akciós újságot már hétfőn megtalálja a weboldalon, az akció azonban csütörtökön kezdődik. Az akciós újságok érvényességi idejét mindig megtalálja a szórólapoknál.

Védje a környezetét

Nem meglepő, ha azt mondjuk, hogy a klasszikus akciós újságok kinyomtatásához rengeteg papír szükséges. A papírt fából nyerik, amelyeket ezért ki kell vágni. Ez természetesen nem tesz jót a környezetünknek. Ma már nem is kell hangsúlyozni a környezetvédelem fontosságát. A papíralapú újságok ideje lejárt - ezt tudja a Kaufino is, ezért kínálja önnek a szórólapokat elektronikus formában.

Kaufino a zsebében

A Kaufino másik előnye, hogy bárhonnan elérhető. Nem kell aggódnia akkor sem, ha nem volt ideje otthon átlapozni az akciós újságot. A Kaufino mobiltelefonról is elérhető, így annak sincs akadálya, hogy pár perccel a bevásárlás előtt nézze át a legújabb kedvezményes ajánlatokat. Sosem volt még ilyen egyszerű a spórolás.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek