Döntő

Profi modellképzés vár a Tündérszépek egyik döntősére

Bors

Létrehozva: 2024.09.25. 13:10

Nem akármilyen lehetőség kapujában áll az idén is óriási érdeklődést kiváltó Tündérszépek országos szépségverseny egyik döntőbe jutott lánya. Az ország egyik legprofibb modellügynöksége veszi majd szárnyai alá a karrierjét.

Szó szerint a célegyenesbe érkezett az idén ötödik alkalommal megrendezett Tündérszépek versenye, hiszen szeptember 29-én, vasárnap már a döntőt rendezik meg, ahol kiderül, ki a 2024-es győztes. A 22 döntőbe jutott lány közül a szakmai zsűri választja ki a győztest, de a BorsOnline és a Mediaworks vármegyei hírportáljainak olvasói is szavazhattak az utolsó fordulóban, így az online voksok alapján egy közönségdíjast is kihirdetnek majd.

logo
Most vasárnap rendezik a Tündérszépek 2024-es döntőjét (Fotó: Facebook)

De nemcsak két nagy nyertese lehet a Tündérszépek fináléjának, és erre a döntő egyik zsűritagja, Dr. Márton Beatrix a garancia! Az országos szépségverseny egyik szponzora a Beatrix által alapított és vezetett EuropeFace modellügynökség, és a szakértőik által kiválasztott egyik döntős lányt beveszik a mentorprogramjukba, aminek része egy profi portfólió sorozat elkészítése is. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy elindítják a profi modellszakmában. A EuropeFace-nél immáron 14 éve menedzselnek manökeneket itthon és külföldön is. A legnagyobb világmárkák és neves magyar tervezők vannak az ügyfélkörükben. És hogy miért garanciák ők a sikerre a szépségiparban?

Nemzetközi modellkarrier várhat a Tündérszépek egyik döntősére (Fotó: EuroFace)

A EuropeFace a világ első és egyetlen Freelance Model képzője, vagyis önálló nemzetközi modelleket nevelnek, akik nemcsak azoknak a márkáknak dolgozhatnak, amikkel az ügynökségüknek szerződése van. Röviden fogalmazva változtattak a modellszakma eddigi rendszerén, és az eredményeik alapján ez a revolúció sikeres. De nemcsak egy paradigmaváltást találtak ki, hanem egy egyéves képzés során fel is készítik a lányokat a modellmunkára, valamint az önmenedzsmentre is. Ez pedig elképesztő lehetőség egy olyan hölgynek, aki a kifutók és a divatfotózások világáról álmodozik.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek