Sport

Louis van Gaal neje szórja a pénzt

Bors

Létrehozva: 2014.07.01.

Hogy mennyi pénzt dobott ki érte, nem tudni, de mindenesetre a holland futball-válogatott szövetségi kapitánya, a Manchester United új trénere, Louis van Gaal felesége házat vett Angliában.

Túl van a nehezén Truus. A holland futball-válogatott szövetségi kapitánya, Louis van Gaal felesége több hete barangol Angliában, ahol bérlemény után nézelődött.

Bár fotót még nem kaptunk a házról, de Truus sikerrel járt, Cheshire-ben, közelebbről az Alderley Edge-n vásárolt egy bérleményt. A Manchester United holland edzőjéhez igen közel lakik majd játékosai közül Wayne Rooney, Juan Mata és David de Gea. Az említett terület amúgy Manchester környékének legdrágább része lakások, házak szempontjából.

Van Gaal amúgy egyetlen nap pihenőt sem tart a vb után, főként akkor nem, ha Hollandia játssza a július tizenharmadikára kiírt világbajnoki döntőt. Folyamatosan kapcsolatban áll a manchesteri vezetőkkel, akik tudatták vele, hogy új angol csapata tizenhetedikén útra kel az Egyesült Államokba, ahol több meccset is játszik.

Az angol együttes új mestere megengedhetetlennek nevezte, hogy esetleg lemaradjon erről a túráról. Így elképzelhető, hogy Brazíliából haza se tér az angliai házába, hanem egyből Los Angelesben csatlakozik a Unitedhez.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek