Korábban két osztrák éttermet vezetett nejével a kalapácsvető Annus Adrián. Míg ô Egyiptomban edzősködik, a neje tartja a frontot.
Annus számára a jelenlegi egyiptomi „húst hússal” menü kissé egyhangú, ezért készíti el maga a konyhában a kedvencét, a húslevest. Amellett – a sóska kivételével – szinte valamennyi főzelékfélét. Néhány éve a felesége, Kocsis Adrienn társaságában Bécsújhelyen vezetett, most pedig Lanzenkirchenben bérel éttermet.
– A két étterem együtt nem ment, ezért Bécsújhelyet lemondtuk – mesélte Annus, aki csodálkozik, hogy a felesége miként bírja a tempót a lanzenkircheni Café Restaurant Adrienn irányítójaként. De hát a hölgy azt vallja: a vendéglátásban az érvényesül, aki a hozzá betérőkkel személyesen társalog.
– A négyezres Lanzenkirchen önkormányzatától béreljük az éttermet, az alsó és felső szinten 40–40 vendéget fogadunk, napi kétféle ételmenüt, kávékülönlegességeket, süteményt kínálok a kávézóban – újságolja Adrienn. Gyakran a bérleményük mellett található, 400-as kapacitású konferenciaterem cateringje is az ő nyakába szakad, ott politikai gyűlések, tudományos konferenciák vendégseregét látja el, miközben igyekszik lebeszélni mindenkit a szerinte egészségtelen panírozott étkekről. Afelől nincs vita, hogy Lanzenkirchenben Adrienn grillezett húsételei, lecsóféleségei vezetik a helyi sikerlistát.