Sport

Kioktatta teniszből Darnyit Fucsovics

Bors

Létrehozva: 2019.01.14.

Vállvetve támogatja egymást Fucsovics Márton és Babos Tímea. A magyar tenisz két nagyágyúja nemcsak a szövetség elleni háborúban áll ki egymás mellett, de a Grand Slam-tornákon, mint amilyen az Australian Open is, a pálya széléről is biztatják a másikat. Timi elsőkörös meccsére a tunéziai Ons Jabeur ellen ráadásul Darnyi Tamás is kilátogatott a Mel­bourne Parkba szurkolni.

A 35 fokos rekkenő hőségben az úszólegenda Fucsoviccsal együtt szurkolta ki a magyar játékos 7:6, 7:6-os győzelmét.

– Nem ez az első alkalom, hogy teniszmeccsen találkoztam Tamással, így nem éreztem magam feszengve a társaságában – mesélte a Borsnak Fucsovics. 

Folytatódik a háború

Továbbra sincs béke a Babos, Fucsovics kettős és a magyar szövetség (MTSZ) között. Az MTSZ sajtótájékoztatóján kiderült, hogy Marci már jelezte, nem kíván szerepelni a Davis Kupában, viszont Babos még nem mondta le hivatalosan a válogatottságot, így Juhász Gábor szövetségi kapitány számol vele a Fed Kupában. Richter Attila főtitkár tagadta a játékosok azon állítását, miszerint a távollétüknek nem anyagi okai vannak

– Leginkább magáról a játékról beszélgettünk, arról, hogy milyen érzés egy ilyen nagy tornán pályára lépni. Mi zajlik egy játékos fejében meccs közben. Tamás megígérte, hogy az én találkozómra is kilátogat, és Timi is csatlakozik hozzá.
Babosnak nagyon jólesett, hogy Fucsovics a helyszínen biztatta őt. 

– Főleg az első játszma rövidítésében jelentett sokat, hogy Marci ott állt alig néhány méterre tőlem – árulta el Timi. – Hallottam a hangját, és az átsegített a nehézségeken. 
Mára virradóra a világranglista 38. Fucsovics a világranglista 65. Albert Ramos-Vinolas ellen lép pályára az első körben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek