Sport

700 milliós luxusvillára cseréli celláját a pedofil focista

Bors

Létrehozva: 2019.03.02.

Heteken belül feltételes szabadlábra kerülhet a korábbi angol válogatott focista, Adam Johnson, akit egy 15 éves lány megrontása miatt ítéltek el. Egy minden igényt kielégítő villában húzza majd meg magát.

Forrás: AFP

Kétmillió fontért, azaz több mint 730 millió forintért vett magának házat a Manchester City és a Sunderland korábbi válogatott focistája, aki jelenleg börtönben ül. A 31 éves Johnsonról 2015-ben derült ki, hogy szexelt egy 15 éves rajongójával, egy évvel később emiatt hat év börtönre ítélték – de három év után feltételesen szabadulhat.

A focista nővére, Faye Johnson már ki is írta a Twitterre, mennyire izgatott, hogy testvére még idén hazamehet. A Daily Star börtönforrásból úgy értesült, a sportoló minden erejével ezen is van, és szabadulása érdekében a legkisebb hibázás lehetőségét is kerüli az utolsó zárkában töltött heteiben.

Johnson egyébként Nagy-Britannia egyik legmodernebb börtönében, a HMP Moorlandben ül, ahol minden rabnak külön szobája van, saját vécével. De akad közös edzőterem, focipálya és még játékszoba is, ahol kedvükre nyomkodhatják a PlayStationt. Ezeket a körülményeket cseréli a luxusra hamarosan a volt sportoló, aki lecsukása előtt lányával és ex-barátnőjével, Stacey Flouders-szel Durhamanban élt – házukat 1,8 millió fontért (663 millió Ft) az angol krikettes Ben Stokes vette meg. Johnson most 30 mérfölddel távolabb, Castle Edenben vette meg új otthonát, egy tekepályával, úszómedencével felszerelt házat, amelynek kertjében még focipálya is van - írja a Daily Mail.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek