Sport

Székely Márton csodalabdával fejleszti a képességeit

szs

Létrehozva: 2020.05.17.

Leleményes és eredeti módját választja Székely Márton, hogy megőrizze jó formáját.

A veszprémiek válogatott kézilabda-kapusa, Székely Norvégiából kapott egy úgynevezett playfinitylabdát, amely voltaképpen egy játékszer, de azért annál több is.

– Az északi ország kézilabda-válogatottjának legkiválóbb játékosa, Sander Sagosen népszerűsíti ezt a gumiból készült, tekintélyes nagyságú narancshoz hasonlatos labdát – mutatja be a játékszert a Borsnak a kapuvédő.

– A belsejébe csipet építettek, ami a leolvasóján visszajelzi, hogy a használója mennyire ügyesen bá­nik vele a különféle alkalmazásokkor.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! A Sport TV Tiszta kezeket fel élő műsora után sokan kérdeztétek, hogy mi az az úgynevezett okoslabda, amit az itthoni edzéseim során használok. Ez az eszköz nem más, mint a norvég fejlesztésű Playfinity, amelyet most a szekely2020 kód megadásával ingyenes házhozszállítással meg tudtok rendelni az alábbi oldalról: http://lemas.hu/Innovacio/Playfinity_okoslabda.html A játékosokat összekötő online applikáció segítségével még akár velem is versenybe szállhattok! :) #maradjotthon #maradjaktiv #szekely2020

Márton Székely (@martonszekely) által megosztott bejegyzés,

Többféle sportág űzhető vele, így ha egy futballista az ügyességét kívánja fejleszteni, akár dekázhat, de még fejelgethet is. A kézilabdánál maradva: Marci azt állítja, hogy ez az elmés játékszer a vírusidőszakban kisgyermekek számára kiváló kikapcsolódási forma. Ha valaki például elhatározza, hogy átdob vele egy öt méter magas falat, addig gyakorolhat, amíg a csip visszajelzi sikeres próbálkozását, de ehhez szükségtelen még a fal is.

Székely a szabadtéri futás, szobakerékpározás, súlyemelés és egyéb erőfejlesztő gyakorlatok végrehajtása közepette kipróbálja a norvég játékszert, hiszen az akcióindításban, a labda elkapásában, dobása sebességében, és a kapus a playfinity repülési idejét tekintve egyaránt fejlődhet. Amennyiben a játék használója hibázik, azt a narancssárga laszti visszajelzi.

A többi veszprémi kézilabdázó még nem értesült a playfinitylabdáról, de ami késik, nem múlik. A beépített csiphez, a különféle játékokhoz történő hozzáféréshez a Brutus alkalmazási módszert kell telepíteni a mobiltelefonra, és máris kereshető egy olyan játszótárs, akivel a bezártság kínos érzése csökkenthető, tudniillik órák hosszat lehet bárkivel játszani úgy, hogy egymástól távol vannak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek