Sport

Testvére elárulta, milyen állapotban van most a klinikán lévő Törőcsik András

szs

Létrehozva: 2021.10.06.

Újra a Budakeszi úti klinikán gyógykezelik Törőcsik András korábbi válogatott labdarúgót, aki szerencsére mosolygós kedvének örvend.

Törőcsik András nyáron terapeutája, edzője Pintér István felügyelete alatt egy pesti kertes házban élt, de mint azt nővére, Éva asszony elmondta, a koronavírus miatt ismét visszarendelték a Magyar Honvédség rehabilitációs kórházába.

Az öcsém jól van, kifejezetten mosolygós kedvének örvend – újságolta Törőcsik Éva. – Jómagam heti egy alkalommal látogathatom meg.

Az egykori 45-szös válogatott újpesti csatár akkor derül igazán jókedvre, amikor Éva káposztás vagy krumplis tésztát visz neki.

– Egyelőre a Pénzügyőr pályán megszokott edzései elmaradnak, mert vigyázni kell a vírussal – tette hozzá Éva.

Pintér Istvántól tudjuk, hogy a 66 éves Törő a nővérétől tévét kapott, azon nézte a nyári labdarúgó Eb-mérkőzéseket,és a vb-selejtezők miatt szintén a készülék elé ül.
Igazándiból a művészfilmek bilincselik le, azok cselekményéhez hozzá is szól – mondta Pintér István, aki a kórházi folyóson gimnasztikai gyakorlatokat ír elő, olykor lassú futást is, de a labdával vigyáznak, nehogy annak zaja zavarja a többi gyógykezelt nyugalmát.

Reméljük, a jó idő kitart, és engedélyt kapunk a labdás edzésekre Pasaréten. Gyakran elbeszélgetek Kesével a korábbi idők nagy egyéniségeiről, főleg a brazilok korábbi mágusait, Pelét, Vavát, Garrinchát, Djalma Santost emlegeti. Őket örökre megjegyezte magának, viszont alig várja azt az napot, amikor újra engedélyt kap arra, hogy egykori újpesti csapattársai, Noskó Ernő és Dunai Antal társaságában szurkolhasson a lila-fehéreknek a Megyeri úton.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek