MEGHATÓ

Visszatért a Fradi sztárja, itt a reakció az aljas pletykákra

lm

Létrehozva: 2022.03.07.

Vasárnap délután a magyar labdarúgó-bajnokság listavezetője, a Ferencváros 2-1-re legyőzte a harmadik helyezett Kisvárdát, ezzel ötpontos előnyre tett szert a tabellán. A mérkőzésen csereként állt be az elmúlt összecsapásokon hiányzó ukrán Olekszandr Zubkov.

Három kihagyott tétmeccs után focizott újra Zubkov. Fotó: Szabó Miklós

Az idegenben játszó Kisvárda remekül kezdte az összecsapást, az első félidőben gyakorlatilag lefocizta a Fradit és Claudiu Bumba büntetőből elért góljával a vezetést is megszerezték. Azonban a második játékrészben a Ferencváros magára talált és Franck Boli góljával sikerült egyenlíteni a zöld-fehér mezes csapatnak. Sőt, a hosszabbítás perceiben Nguen Tokmac találatával mindhárom pontot bezsebelte, Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedzőnek pedig ez volt az első hazai sikere a Fradi élén.

Vastaps fogadta Zubkovot a lefújás után. Fotó: Szabó Miklós

Az 58. percben Boli gólja után fontos csere következett a rekordbajnoknál: Carlos Auzquit az az Olekszandr Zubkov váltotta, aki legutóbb február 13-án a Zalaegerszeg ellen lépett pályára, azóta a háborúra való tekintettel két bajnokiról és a Honvéd elleni kupanegyeddöntőről is hiányzott.

Zubkov jól szállt be a rangadóba, jó cseleivel és lövéseivel új színt vitt a támadásokba, a hármas sípszó lefújása után pedig ukrán zászlóval a hátán köszönte meg a szurkolóknak a támogatást, a B-közép pedig vastapssal éltette játékosát.

Zubkovról ukrán és lengyel lapok írták meg, hogy nem hajlandó a Fradiban játszani addig, míg az orosz Csercseszov az edző. Mint kiderült, ebből egy szó sem igaz, a játékos visszatért a pályára. 

A Ferencváros legközelebb március 13-án a zsinórban hat bajnokit elbukó MOL Fehérvár otthonába látogat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek